Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε οι πολίτες για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Τι λένε οι πολίτες για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Άλλοι λενε πως οι εκλογές ειναι μονόδρομος, άλλοι υποστηρίζουν πως μόνο μια οικουμενική κυβέρνηση θα έδινε λύση στα προβλήματα της χώρας και άλλοι λένε πως ο Παπανδρέου πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία.

Όπως δήλωσε στο Νewsit ο 42χρονος κύριος Γιώργος,  ιδιωτικός υπάλληλος, “τη δεδομένη στιγμή οι εκλογές δεν λύνουν το πρόβλημα. Μια οικουμενική κυβέρνηση θα έφερνε ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα για την χώρα μας”.

Κατηγορηματικά υπέρ της προκήρυξης πρόωρων εκλογών ο 24χρονος Νίκος, φοιτητής φυσιοθεραπειας, ο οποιος μας είπε ” οι εκλογές είναι μονόδρομος. Πρέπει ο κόσμος να ψηφίσει κάτι διαφορετικό απο τα δυο μεγάλα κόμματα”.

Τη λύση της οικουμενικής  προτείνει και ο κύριος Βαγγέλης, ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος μας είπε  χαρακτηριστικά ” οι εκλογές την συγκεκριμένη στιγμή είναι βλακεία. Να μαζευτούν όλοι να κάτσουν να δουλέψουν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του τόπου”.

Σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος ο νεαρός Νίκος ο οποίος μας δήλωσε “ας κάτσει ο Παπανδρέου να τελειώσει την θητεία του και μετα βλέπουμε…”

Τέλος ο συνταξιούχος κύριος  Σωτήρης  δήλωσε κατηγορηματικά στο Νewsit ότι “οι εκλογές ειναι μονοδρομος για να βγει η χώρα απο το αδιέξοδο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ΠΑΣΟΚ υπο κατάρρευση – Παραιτήθηκαν ήδη ο Γ.Φλωρίδης και ο Ε. Νασιώκας!

Την Τρίτη η ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση;

Δεν τόλμησε την οικουμενική – Κάνει ανασχηματισμό και ζητά ψήφο εμπιστοσύνης…

Γύρισε στο… μαντρί – “Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης” λέει ο Αλ. Αθανασιάδης


Παραίτηση ”βόμβα” από Γ. Λιάνη – Δήλωσε ανεξάρτητος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε