Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Σκότωσε την ερωμένη του και αυτοκτόνησε! Τους βρήκε η γυναίκα του νεκρούς μέσα στο γκαράζ του σπιτιού τους στην Σαλαμίνα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– 35χρονος λιμενικός εκτέλεσε την 44χρονη φίλη του και στην συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε!
– Ήταν παράνομο ζευγάρι και τους βρήκε νεκρούς η γυναίκα του δράστη και αυτόχειρα
– Το ζευγάρι είχε θυελλώδη ερωτικό δεσμό εδώ και καιρό

Ένα απίστευτο ερωτικό δράμα που εκτυλίχθηκε σε αιματηρή τραγωδία, σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Σαλαμίνα. 35χρονος Λιμενικός σκότωσε μέσα στο αυτοκίνητο του, την 44χρονη φίλη του με την οποία διατηρούσαν παράνομο ερωτικό δεσμό.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, το παράνομο ζευγάρι είχε ραντεβού στο γκαράζ του σπιτιού του Λιμενικού. Μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου σημειώθηκε η τραγωδία καθώς και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο 35χρονος πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιακή χώρα την 44χρονη μητέρα δυο παιδιών 10 και 8 ετών αντίστοιχα, ενώ στην συνέχεια έστρεψε το πιστόλι που κρατούσε στα χέρια του στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Τα δυο πτώματα βρήκε η γυναίκα του 35χρονου Λιμενικού που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι της και αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγο της 44χρονης με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Άμεση Δράση και μέσα σε λίγα λεπτά να φτάσει στο σημείο πλήρωμα περιπολικού τις Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε εδώ και καιρό παράνομο ερωτικό δεσμό και μάλιστα θυελλώδη, καθώς λέγεται πως τόσο η γυναίκα του αυτόχειρα και δολοφόνου, όσο και ο σύζυγος της 44χρονης κάτι είχαν καταλάβει το τελευταίο διάστημα γι’ αυτή την παράνομη σχέση.

Κατά πάσα πιθανότητα το ζευγάρι συζητούσε μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού του 35χρονου Λιμενικού και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο Λιμενικός έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι σκότωσε την 44χρονη και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας επικεντρώνεται πια στην αναζήτηση της αιτίας που οδήγησε τον 35χρονο στην δολοφονία και στην συνέχεια στην αυτοχειρία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε