Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ακυρώνονται 300.000 ραντεβού στο ΙΚΑ! Τι απαντά ο Διοικητής του ΙΚΑ στο NewsIt

Ακυρώνονται 300.000 ραντεβού στο ΙΚΑ! Τι απαντά ο Διοικητής του ΙΚΑ στο NewsIt
Ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ αφού απεργούν οι γιατροί μέχρι και την Παρασκευή. Στον αέρα όλα τα ραντεβού που έκλεισαν οι πολίτες πριν από… μήνες!

Οι περισσότεροι ασφαλισμένοι έκλεισαν τα ραντεβού τους για το ΙΚΑ πριν από μήνες για να καταφέρουν να πάνε μέσα στην βδομάδα αυτή. Όμως δεν θα πάνε αφού οι γιατροί του ΙΚΑ προχωρούν σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι και την Παρασκευή. Υπολογίζεται ότι 300.000 ραντεβού θα ακυρωθούν αυτές τις μέρες με τους ασφαλισμένους να βρίσκονται σε απόγνωση.
 
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ Μ. Βλασταράκος δήλωσε ότι το νομοσχέδιο αυτό που «συνενώνει αδύναμους λειτουργικά και οργανωτικά κλάδους υγείας του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ ΟΠΑΔ, θα υποβαθμίσει την περίθαλψη και θα ισοπεδώσει τους εργαζόμενους γιατρούς».
 
Για την άνευ προηγουμένου αυτή την κατάσταση ο Διοικητής του Ιδρύματος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος μιλώντας στο NewsIt αναγνώρισε τη δυσκολία, αλλά και το ότι η αντιμετώπιση αυτού τουη θέματος είναι κάτι καθόλου εύκολο και σίγουρα όχι άμεσο. Ωστόσο, ο κ. Σπυρόπουλος απέφυγε να δεσμευτεί για γρήγορη λύση.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε