Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άστατο το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο

καιρός

Τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά θα επικρατήσουν το Σάββατο.

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Στη Θράκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο το σκηνικό του καιρού και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 τοπικά 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βόρειοι, 3 τοπικά 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια ο καιρός την Κυριακή. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά μέχρι 7 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε