Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Καθαρά” τα διαμερίσματα σε Κυψέλη, Θησείο – Ο Σταμπούλος έδωσε χρόνο στους συνεργούς του να τα αδειάσουν – Το σενάριο της “κινητής” γιάφκας

“Καθαρά” τα διαμερίσματα σε Κυψέλη, Θησείο – Ο Σταμπούλος έδωσε χρόνο στους συνεργούς του να τα αδειάσουν – Το σενάριο της “κινητής” γιάφκας

– Διαμερίσματα σε Κυψέλη, Θησείο κι άλλου ψάχνουν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής
– Αναζητούν τις για τις γιάφκες του Επαναστατικού Αγώνα και τις βόμβες ασετιλίνης με βάση τα κλειδιά που βρέθηκαν στο πατρικό του 31χρονου
– Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του
– Φόβοι πως η τρομοκρατική οργάνωση παραμένει ενεργή και μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη
– Η Αντιτρομοκρατική θεωρεί ότι ο Αντώνης Σταμπούλος δεν ξέρει που είναι τα όπλα της οργάνωσης

Οι βόμβες ασετιλίνης του Επαναστατικού Αγώνα, με τις οποίες θα γίνονταν οι τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας και επιχειρηματικών στόχων, ψάχνει η Αντιτρομοκρατική.

Το πρωί του Σαββάτου, άνδρες της Υπηρεσίας κάνουν έρευνες σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κυψέλη, τη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Καλλιφρονά, στο πλαίσιο του αγώνα δρόμου που γίνεται για να βρεθεί ο χώρος που είναι αποθηκευμένες οι βόμβες ασετιλίνης και οξυγόνου, που εκτιμάται πως ήδη έχουν κατασκευάσει τα εναπομείναντα ελεύθερα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα».
Το διαμέρισμα στη Δροσοπούλου, ο 31χρονος το είχε νοικιάσει τον περασμένο Ιούνιο, με πλαστά στοιχεία. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, τον αναγνώρισε.

Το διαμέρισμα στην Κυψέλη όπως κι εκείνο που ερευνήθηκε στο Θησείο (όπου επίσης διατηρεί ατελιέ η μια από τις αδερφές του) αποδείχθηκε πως ήταν… καθαρά και ότι η στάση του Αντώνη Σταμπούλου στην Αντιτρομοκρατική μετά τη σύλληψή του έδωσε χρόνο στους συνεργούς του να απομακρύνουν από αυτά ότιδήποτε θα μπορούσε να αποδειχθεί ενοχοποιητικό.

Οι έρευνες έγιναν με βάση τα κλειδιά που βρέθηκαν στο δωμάτιο του 31χρονου συλληφθέντα στο πατρικό του σπίτι, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κλειστά αυτά ανοίγουν τρία σπίτια.



Οι περιοχές που έχουν εστιάσει τις έρευνες τους οι αστυνομικοί είναι η ευρύτερη περιοχή του Βύρωνα, ακόμα και το κέντρο της Αθήνας, καθώς από τις κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει δυο φορές το Α. Σταμπούλο να κινείται με την μοτοσυκλέτα του, στην πλατεία Κλαύθμωνος, με τελευταία φορά να είναι την ημέρα της σύλληψής του.



Εκείνο που πιστεύουν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής είναι πως ο 31χρονος άνδρας, που από την ημέρα της σύλληψή του δεν έχει μιλήσει παραμόνο με την δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ και σε αυτή μόνο στα Ιταλικά (σ.σ. η μητέρα του είναι Ιταλίδα), είναι πως ο Σταμπούλος δεν έχει καμία γνώση για το που βρίσκεται το οπλοστάσιο του Επαναστατικού Αγώνα και αυτό λόγω των “στεγανών” που έχει αναπτύξει η οργάνωση.

Έτσι, επανέρχεται στο προσκήνιο το σενάριο της κινητής γιάφκας, να έχουν κρύψει δηλαδή τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα τον οπλισμό της οργάνωσης σε ένα αυτοκίνητο το οποίο είτε κινείται συνεχώς είτε το έχουν κάπου σταθμεύσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Είμαι αιχμάλωτος στα χέρια των υπηρετών του κεφαλαίου” λέει ο 31χρονος σε μήνυμά του στο ίντερνετ – Βοήθησε τη Ρούπα να διαφύγει;

Συναγερμός στο Μαρούσι – Η Αντιτρομοκρατική ερευνά το πατρικό σπίτι του 31χρονου – Ψάχνουν τι σημαίνει η κωδική ονομασία: “Πιλ.Τ.ακ.για.Ερ.ντ.”

Για τις πληροφορίες των τρομοκρατών ενημερώθηκε ο Β. Μαρινάκη

Αυτός είναι ο τρομοκράτης συνεργός του Μαζιώτη που νοίκιασε τη γιάφκα στο Βύρωνα

Ούτε σενάριο κωμωδίας…! – ΦΩΤΟ με… γκριμάτσα του “άγνωστου” τρομοκράτη δείχνουν σε κατοίκους του Βύρωνα – Βρήκαν κωδικά ονόματα και τηλέφωνα

Πως ο Μαζιώτης έδωσε μέσα από τη φυλακή το σύνθημα για νέο χτύπημα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε