Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γιάννης Καυκιάς: Στον τάφο του μαχαίρωσαν τη Δώρα Ζέμπερη – Είχε σκοτωθεί σε εργατικό δυστύχημα

Γιάννης Καυκιάς Δώρα Ζέμπερη δολοφονία Β' νεκροταφείο

Ο Γιάννης Καυκιάς είχε χάσει τη ζωή του στις 6 Μαΐου σε εργατικό δυστύχημα στην Παναγοπούλα Πατρών. Η Δώρα Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά τον τάφο του στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας. Εκεί, το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) τη δολοφόνησαν.

Τα στοιχεία για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού συγκλονίζουν. Η μανία του δράστη που της επιτέθηκε ενώ εκείνη ήταν ξανά εκεί για να περιποιηθεί τον τάφο του κολλητού της φίλου. Η Δώρα Ζέμπερη δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο του Γιάννη Καυκιά.

Η τραγωδία που συγκλόνισε τη Δώρα Ζέμπερη

Ήταν 6 Μαΐου 2017 όταν ο 33χρονος Γιάννης Καυκιάς έχανε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα. Ο 33χρονος Εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρία.

Δούλευε στα έργα για την κατασκευή της σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη – Ψαθόπυργος.

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του 194ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην Παναγοπούλα.

Πως έχασε τη ζωή του ο Γιάννης Καυκιάς

Το δυστύχημα σημειώθηκε ταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στον 33χρονο.

Ο άτυχος Γιάννης Καυκιάς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος κατέληξε από τα βαριά τραύματά του.

Ο Γιάννης Καυκιάς, εργαζόταν χρόνια στα εργοτάξια. Καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας. Η οικογένειά του ζούσε χρόνια στην Αθήνα.

Η μαρτυρία του ιερέα

Ο ιερέας του νεκροταφείου, ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν τη Δώρα Ζέμπερη ζωντανή, μίλησε για το πως η κοπέλα δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο του φίλου της.

Ήταν στενοχωρημένη που είχε χάσει το παλικάρι, είπε. Αποκάλυψε πως της είχε προτείνει να δει κάποιον ειδικό. “Μετά από κατά 2-3 εβδομάδες μου είπε ότι πήγε σε ψυχίατρο”, τόνισε. “Την έβλεπα εδώ, χαιρετιόμασταν, τη ρωτούσα τι κάνεις”.

Με πληροφορίες και από patrastimes.gr, tempo24.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις