Ελλάδα

Γυναικοκτονία στην Νίκαια: Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της 54χρονης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στραγγαλισμός με απόφραξη στόματος και μύτης ήταν το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου της 54χρονης στην Νίκαια.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σπίτι στην Νίκαια, σε μια πρώτη εξέτασή του έβγαλε αυτό το συμπερασμα, διαπιστώνοντας επίσης δύο εκχειμώσεις στη δεξιά πλάγια τραχηλική χώρα,  συμβατές με ανθρώπινα δάχτυλα.

Επίσης έχει χτύπημα στο άνω βλέφαρο του αριστερού ματιού.

Ο 50χρονος φέρεται να έχει βεβαρημένο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα είχε νοσηλευτεί και στο Δαφνί.

Όταν τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το φόνο, έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και είπε «ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Βοσπόρου, κοντά στον Άγιο Γεώργιο, και βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή.

Το ζευγάρι έχει και μια ανήλικη κόρη, η οποία δεν ήταν σπίτι τη στιγμή του φόνου, καθώς εδώ και 6 μήνες μένει και τη γιαγιά της.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως ο 50χρονης αντιμετώπιζε προβλήματα, πως έπινε και πως η αστυνομία είχε ξαναπάει σπίτι, αφού ο 50χρονος είχε επιτεθεί στη σύζυγό του.

oznorCO
oznorCO

nikaia nikaia

nikaia nikaia nikaia

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης/Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Ίνι Ηρακλείου: Επιχειρούν εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν άμεσα επίγειες και εναέριες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και συγκεκριμένα 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 3ης ΕΜΟΔΕ και 13 οχήματα ενώ για την αεροπυρόσβεση έχει κινητοποιηθεί 1 ελικόπτερο
Ελικόπτερο της Πυροσβεστικής
Εδραιώνεται το καλοκαίρι το επόμενο δεκαήμερο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, φεύγει η αστάθεια
Οι θερμοκρασίες διατηρούνται σε λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα, χωρίς όμως, προς το παρόν, να προκύπτει μια γενικευμένη και παρατεταμένη ακραία θερμή κατάσταση για ολόκληρη τη χώρα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Δύο συλλήψεις για τον φονικό εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς – Καταζητείται μια 46χρονη
Κανείς από τους 3 δεν είχε μπει στο κάδρο των ερευνών, ωστόσο μετά από τη νέα έκθεση του FBI και με εκτεταμένη ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού οι Αρχές οδηγήθηκαν στα πρόσωπα αυτά που τότε ήταν 30 και 26 ετών
Εμπρησμός στη Marfin 133