Ελλάδα

Μαρινέλλα: Αχτίδα αισιοδοξίας για την κατάστασή της – «Είχε μικρή επιπλοκή αλλά κερδίζει τη μάχη για την ζωή»

Στην εντατική βρίσκεται για πέμπτη μέρα η Μαρινέλλα, δίνοντας τη δική της μάχη για τη ζωή προκειμένου να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι γιατροί της είναι συγκροτημένα αισιόδοξοι και η κόρη της σταθερά στο πλευρό της.

Όλη η Ελλάδα αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας που υπέστη εγκεφαλικό την ώρα που τραγουδούσε στην σκηνή του Ηρωδείου στις 25 Σεπτεμβρίου 2024. Η Μαρινέλλα μάλιστα σήμερα (30.09.2024) είχε μία μικρή επιπλοκή, ανέβασε λίγο πυρετό, αλλά δεν αποτελεί εμπόδιο στην ανάρρωσή της, είπαν οι γιατροί.

Στα αισιόδοξα το γεγονός πως η Μαρινέλλα διατηρεί την επαφή της με το περιβάλλον και αναγνωρίζει τους θεράποντες γιατρούς και την κόρη της. Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί σε κανένα σημείο της νοσηλείας της.

«Δεν ξέρω αν τα λέω καλά, εκείνη την ώρα, δεν ξέρω αν παίρνω τον κόσμο μαζί μου, αν τον διώχνω γιατί υπάρχει και αυτό, ε; Πριν βγω επάνω, δεν θέλω να με αγγίξει άνθρωπος», είχε πει η ίδια στην τελευταία συνέντευξή της πριν το εγκεφαλικό και τη περιπέτεια με την υγεία της.

«Μπορεί όταν βγω, μετά από λίγο να γίνω πατσαβούρα, πάνω. Από ιδρώτα, από αυτά, πριν βγω όμως, μην τολμήσεις να ‘ρθείς, ξέρω γω να μου πεις “α, γεια σου, τι κάνεις;”, είχε συμπληρώσει η κορυφαία ερμηνεύτρια.

Περισσότερα για την κατάσταση υγείας της ερμηνεύτριας παρουσίασε το Live News: «Οι γιατροί έκαναν μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να δουν σε τι σημείο είναι αυτό το αιμάτωμα που θα ακολουθήσουν, καθώς αυτό είναι το σημαντικό όλων για να μπορούν να δουν τι αγωγή θα δώσουν. Έχει ανταποκριθεί στη μέχρι τώρα αγωγή, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως δεν υπήρχαν επιπλοκές», ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Είναι μια ακτίδα αισιοδοξίας. Αυτή η γυναίκα έχει ένα φοβερό μέταλλο και μια δύναμη για ζωή που πραγματικά δεν υπάρχει… Μια εκτίμηση που μας μεταφέρουν ιατρικώς – με κάθε επιφύλαξη – είναι ότι σήμερα πια φαίνεται ότι είναι πιο πιθανό – και το λέω όσο πιο προσεκτικά μπορώ, η Μαρινέλλα να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της»

«Φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή. Σήμερα το πρωί υπήρξε μια μικρή επιπλοκή, ένας πυρετός μικρός, είναι από αυτά που πάντα τα προσέχουν οι γιατροί και έχει εξαιρετικούς γιατρούς στο πλάι της. Ο δρόμος θα είναι μακρύς, αλλά είναι εντυπωσιακή η βελτίωση…» μετάφερε τις πληροφορίες του ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η δύσκολη μάχη της Μαρινέλλας συνεχίζεται και μια ολόκληρη χώρα ευελπιστεί όχι μόνο να την δει να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο νικήτρια μετά από αυτό που της συνέβη, αλλά να την απολαύσει μελλοντικά και πάλι από κοντά.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το πρωί, η κατάστασή της, χαρακτηριζόταν για ακόμα μια φορά κρίσιμη.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Συγκίνηση στο επετειακό επεισόδιο – Τα highlights και η αναφορά στην Ειρήνη Κουμαριανού
Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο reunion της κωμικής σειράς του MEGA - Τα τραγούδια της Ζουμπουλίας και της Θεοπούλας και η πάμπλουτη κληρονόμος Ντάλια εν μέσω οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα
Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Συγκίνηση στο επετειακό επεισόδιο – Τα highlights και η αναφορά στην Ειρήνη Κουμαριανού
Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων - «Ψάχναμε 15 αγρότες στο Κάστρο για να δώσουμε στην κυκλοφορία δεύτερη λωρίδα»
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Κίνηση από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στη Ριτσώνα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
80
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 11