Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτός είναι ο ήρωας που έσωσε τη γυναίκα από το πάρκινγκ του Βασιλόπουλου στο Ίλιον – Κανείς από το σούπερ μάρκετ δε βοήθησε – VIDEO

Αυτός είναι ο ήρωας που έσωσε τη γυναίκα από το πάρκινγκ του Βασιλόπουλου στο Ίλιον – Κανείς από το σούπερ μάρκετ δε βοήθησε – VIDEO

– Ο Γιώργος Χατζηπασχάλης έσωσε τη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο πάρκινγκ του Βασιλόπουλου στο Ίλιον
– Περιγράφει στο Newsit λεπτό προς λεπτό τη δραματική διάσωση
– “Ακουσα το γιο της να λέει οτι δε ξέρει κολύμπι και τότε βούτηξα να τη σώσω”
– “Πήδαγα σαν τον ταρζάν και κρατιόμουν από τους πυροσβεστικούς σωλήνες ενώ η γυναίκα με κράταγε από τη μπλούζα”
– Από το σούπερ μάρκετ δε βοήθησε κανείς καταγγέλουν οι πολίτες

Είναι Παρασκευή βράδυ 24/10/2014 και το Ιλιον χτυπιέται αλύπητα από την κακοκαιρία που έχει σαρώσει την Αττική.

Παραλίγο το πάρκινγκ του Βασιλοπουλου στο Ιλιον να γίνει υγρός τάφος

Το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος το οποίο έχει υπόγειο πάρκινγκ, βάζει νερά. Γρήγορα τα νερά γίνονται χείμαρρος και 7 άτομα που βρίσκονται στο χώρο αντιλαμβάνονται πως εγκλωβίζονται. Αποφασίζουν να πιαστούν χέρι – χέρι και να κάνουν ανθρώπινη αλυσίδα για να καταφέρουν να βγουν από το χώρο που πλημμυρίζει απότομα. Ξαφνικά η γυναίκα που βρίσκεται στο τέλος γλιστράει και την παρασύρουν τα νερά στο βάθος του πάρκινγκ.  Ο γιος της φωνάζει πως η μάνα του δεν ξέρει κολύμπι.

Η ηρωϊκή διάσωση της γυναίκας έγινε από έναν πολίτη – Κανείς από το σουπερ μάρκετ δε βοήθησε

Ο Γιώργος Χατζηπασχάλης δε το σκέφτεται ούτε ένα δευτερόλεπτο. Βουτάει στα νερά για να σώσει τη γυναίκα. Οταν φτάνει δίπλα της της λέει να γατζωθεί πάνω του. Η αφήγηση του στο Newsit, συγκλονίζει…

“Βρήκα τη γυναίκα να κρατιέται από μια κολώνα, κρατήθηκε από την μπλούζα μου και προσπάθησα να κρατηθώ από τους αλουμινένιους σωλήνες όμως αυτοί λύγιζαν. Το νερό ανέβαινε διαρκώς. Μέσα στο πάρκινγκ είμασταν μόνο εγώ, η γυναίκα και το νερό. Κανείς από το σουπερ μάρκετ δεν κατέβηκε.

Τελικά είδα πως έτσι δε θα φυγουμε και γύρισαμε πίσω. Πιάστηκα από τους κόκκινους σωλήνες της πυρόσβεσης και πηδαγα σαν τον ταρζάν για να βγούμε έξω. Ολο αυτό κράτησε περίπου 5 λεπτά.  Μόλις βγήκαμε το νερό έφτασε ως το ταβάνι”.

Αυτό που προκαλεί οργή ειναι πως κανείς από το σούπερ μάρκετ δεν είχε την προνοητικότητα να σκεφτεί, πριν τα νερά γινουν χείμαρρος, να κλείσει το πάρκινγκ και να απομακρύνει τους πολίτες.

Και ενώ έβλεπαν οτι τα νερά έμπαιναν μέσα, κανείς δε σκέφτηκε να οργανώσει ένα σχέδιο διάσωσης. Το οτι η γυναίκα δεν πνίγηκε το χρωστά στην ψύχραιμη και ηρωϊκή αντίδραση του Γιώργου Χατζηπασχάλη.

Κανείς δε θέλει να σκεφτεί τι θα γινόταν αν το πάρκινγκ γινόταν…υγρός τάφος!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε