Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΟΑΕΔ – ΕΠΑΣ Μαθητείας: Συμπληρωματική προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικών

ΟΑΕΔ

Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ για την συμπληρωματική Προκήρυξη με σκοπό την πρόσληψη εκπαιδευτικών στις ΕΠΑΣ Μαθητείας. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει συμπληρωματική Προκήρυξη για να καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των ΕΠΑΣ Μαθητείας Χίου, Κοζάνης & Ηρακλείου Κρήτης σε εκπαιδευτικό προσωπικό (αναπληρωτών-ωρομισθίων).

Ετσι, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν ή να αποστείλουν  από Δευτέρα 18-9-2017  έως Τετάρτη 20-9-2017  από 8.00  έως 14.00, αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για τις ΕΠΑΣ Μαθητείας Χίου, Κοζάνης και Ηρακλείου Κρήτης του Οργανισμού.

Τι αφορά η Προκήρυξη

Η Προκήρυξη αφορά σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2 του Ν. 2336/95. Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το Σχολικό Έτος 2017-2018 και θα αφορούν τις ΕΠΑΣ Μαθητείας, Χίου Περ/κής Ενότητας Χίου, Κοζάνης της Περ/κής Ενότητας Κοζάνης και την ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ηρακλείου Κρήτης της Περ/κής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης.

Διευκρινίσεις του ΟΑΕΔ

Κανένα νέο δικαιολογητικό δεν λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήξη υποβολής των αιτήσεων. Κατά των Αρχικών Πινάκων Αξιολόγησης Ωρομίσθιων-Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών, δύνανται να υποβληθούν ενστάσεις από τους υποψηφίους ωρομίσθιους-αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, οι οποίες για να εξεταστούν πρέπει:

– Να έχουν υποβληθεί μέσα στην προβλεπόμενη χρονική προθεσμία

– Να περιλαμβάνουν τα πλήρη στοιχεία του υποψήφιου, την ειδικότητα για την οποία ήταν υποψήφιος και τους συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους ενίσταται αναλυτικά

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την οικ. 28958/487 (ΦΕΚ 1979/Β΄/30-06-2016) Απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης , που ζητούνται από την Προκήρυξη, δίνονται στις παραπάνω ΕΠΑΣ Μαθητείας, του ΟΑΕΔ καθώς και στο site του Οργανισμού www.oaed.gr

Δείτε εδώ το έντυπο αίτησης Αττικής και Νήσων, Κρήτης και Μακεδονίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις