Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έτσι άρχισαν την εκπομπή οι «Ράδιο Αρβύλα» μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις

Ράδιο Αρβύλα

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (14.12.2021), ήταν αμφίβολο αν θα έβγαιναν στον “αέρα” οι “Ράδιο Αρβύλα” μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την άμεση απομάκρυνση του από την εκπομπή. 

Τελικά, το απόγευμα έγινε γνωστό, ότι οι “Ράδιο Αρβύλα” θα προβάλλονταν κανονικά, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Όπως και έγινε, με μία διαφορετική έναρξη – από αυτές που έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια οι τηλεθεατές- για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Το κλίμα ήταν βαρύ, με τους τρεις παρουσιαστές ντυμένους στα μαύρα.  

“Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της σημερινή εκπομπής”, είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος αφού ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα που πέθανε από κορονοϊό και αναφέρθηκε στο θάνατο της Ροζίτας Σώκου και στους αρνητές που έκαψαν τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά, προχώρησε στην επίμαχη υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

“Υπήρχαν στο παρελθόν άλλα δύο γεγονότα που μας υποχρέωσαν συναισθηματικά να μην μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η πρώτη ήταν οταν ο 15χρονος Αλέξης (σ.σ. Γρηγορόπουλος) έχασε τη ζωή του. Η επομενη φορά ηταν με την τραγωδία στη Μαρφίν και η τρίτη φορά είναι αυτή…

Είναι σαν να ζουμε μια εξωσωματική εμπειρία. Τσιμπάμε τους εαυτούς μας. Δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικότητα όλο αυτό. Προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι “ναι, όλο αυτό συμβαίνει”.

Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα σήμερα, είναι ότι -δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα να κάνουμε σατιρική εκπομπή- γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να βρισκόμαστε εδώ.

Δεν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό που άμεσα ή έμμεσα μάς αφορά και να είμαστε κάπου άλλου. 

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία”. 

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σερβετάς ανέφερε ότι “όταν έφυγε ο πατέρας μου ήταν πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά πιο εύκολα το αντιμετώπισα”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις