Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τα Πρωταπριλιάτικα αστεία των εφημερίδων

Τα Πρωταπριλιάτικα αστεία των εφημερίδων

Το βραβείο πρωταπριλιάτικου αστείου φαίνεται να παίρνει η εφημερίδα…

ΤΟ ΕΘΝΟΣ, αφού έκανε τον Κ. Καραμανλή μόνιμο κάτοικο Ιταλίας. Με τίτλο Κ. Καραμανλής: “Θα μείνω μόνιμα στην Ιταλία”, στην αρχή μας ξάφνιασε….

Το κείμενο λέει μεταξύ άλλων: Με μια αποκλειστική δήλωσή του στο «Εθνος», λίγο πριν από την εορτή του Πάσχα, ο τέως πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής «σπάει» τη σιωπή του και τοποθετείται για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ παράλληλα δίνει το στίγμα των προθέσεών του για το προσωπικό του πολιτικό μέλλον. Η δήλωση του τέως πρωθυπουργού έχει ως εξής: «Αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ειδικότερα η ελληνική οικονομία.  
Και επειδή πάντα πίστευα ότι πρέπει οι ευθύνες να έχουν συγκεκριμένη μορφή, όπως ακριβώς συνέβη σε σειρά θεμάτων που απασχόλησαν την κοινή γνώμη κατά το παρελθόν, όπως το Βατοπέδι, ανακοινώνω την απόφασή μου να μην επιστρέψω στην Ελλάδα και να διαμείνω μόνιμα στην Ιταλία, παραιτούμενος της βουλευτικής μου έδρας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και να ευχηθώ καλή δύναμη τόσο στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, όσο και στον πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά, και να τους διαβεβαιώσω ότι είμαι στο πλευρό τους, εάν χρειαστούν τις απόψεις μου για τα θέματα της οικονομίας και της επανίδρυσης του κράτους».

Γελάσαμε πραγματικά και με το πρωταπριλιάτικο του Αδέσμευτου Τύπου ο οποίος έστειλε τη Τζούλια Αλεξανδράτου στο Μέγαρο Μαξίμου, ανάγκασε τον πρωθυπουργό να διάκοψει σύσκεψη για να του πει οτι προσφέρει τα έσοδα από το περίφημο DVD της στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

Η Απογευματινή έπαιξε λίγο με τον πόνο μας αλλά το πιστέψαμε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Με τίτλο : “Λεφτά στην Ελλάδα στέλνει η Μέρκελ”,  η εφημερίδα γράφει οτι η Μέρκελ τηλεφώνησε στο Γιώργο Παπανδρέου και του είπε οτι στέλνει χρήματα.

Ανάλογο το πρωταπριλιάτικο και του Ελεύθερου Τύπου, ο οποίος εμφάνισε την Τουρκία να μας δανείζει 20 δις ευρώ με επιτόκιο μόλις 2,5%. Ο τίτλος ήταν: “Ο Ερντογάν σώζει την ελληνική οικονομία”.

Η Ελευθεροτυπία με τίτλο : Καβαλιέρε: φεύγω, τώρα φεύγω…. προσπάθησε να μας πείσει οτι ο ερωτευμένος με την εξουσία ιταλός πρωθυπουργός εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες οτι αποχωρεί από πρωθυπουργός και μάλιστα οτι φεύγει τώρα που είναι στο απόγειο της δόξας του.

Οσο για μας; Εμείς ντύσαμε τη Τζούλια καλόγρια και την στείλαμε σε μοναστήρι….

Αντε και του χρόνου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πιο διάσημες πρωταπριλιάτικες φάρσες

Τα πρωταπριλιάτικα αστεία των ξένων ΜΜΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε