Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τροχαίο με 18χρονο νεκρό στο Χαλάνδρι: Έκανε κόντρες με φίλο του – Συνελήφθη ένας 20χρονος

Τροχαίο με 18χρονο νεκρό στο Χαλάνδρι: Έκανε κόντρες με φίλο του – Συνελήφθη ένας 20χρονος

Η κόντρα με φίλο του, τα ξημερώματα της Τρίτης (28.06.2022) στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι στάθηκε μοιραία για τον 18χρονο. Η αιτία πίσω από το σοκαριστικό τροχαίο δεν άργησε να αποκαλυφθεί. 

Ήταν στις 04:00 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο σε διαχωριστικό διάζωμα στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Από την πρόσκρουση, το δέντρο ξεριζώθηκε και ο 18χρονος εγκλωβίστηκε στη άμορφη μάζα σιδερικών. Το τροχαίο “σήκωσε” στο πόδι τους κατοίκους της περιοχής που βγήκαν στο δρόμο να δουν τι είχε συμβεί. 

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής δεν άργησαν να καταλήξουν στο συμπέρασμα για το τι είχε συμβεί. Τα σενάρια αρχικά ήταν δυο: είτε ο 18χρονος να έκανε κόντρες με άλλο αυτοκίνητο και να έχασε τον έλεγχο του δικού του με αποτέλεσμα τη μοιραία πρόσκρουση στο δέντρο είτε συγκρούστηκε με άλλο όχημα, το οποίο είχε εγκαταλείψει το σημείο του τροχαίου. 

Τα πράγματα ξεδιάλυναν πολύ γρήγορα. Λίγο μετά τις 12:00 έγινε γνωστό πως είχε κληθεί για κατάθεση ένας άλλος νεαρός. Τελικά, η κατάθεση οδήγησε σε σύλληψη, αφού η Τροχαία εκτιμά πως οι δυο νεαροί έκαναν κόντρες και γι’ αυτό ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας πάνω στο δέντρο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. 

Ο 20χρονος που έχει συλληφθεί κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται στα δικαστήρια της Ευελπίδων. 

Το χρονικό

Όλα έγιναν στις 04:00 τα ξημερώματα. Κάτοικοι της περιοχής γύρω από την οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο: το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος είχε πέσει πάνω σε ένα δέντρο, σε διαχωριστικό διάζωμα, ξεριζώνοντάς το. 

Το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα. Ο νεαρός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επιχείρηση 8 πυροσβεστών για να τον απεγκλωβίσουν. Το 100 κάλεσε ένας κάτοικος, ο οποίος άκουσε το θόρυβο και βγήκε από το σπίτι του. Τότε είδε έναν άλλο νεαρό να φωνάζει βοήθεια και έτσι κάλεσε τις αρχές. 

Ο 18χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του και τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, δεν άντεξε και λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ρερπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις