Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – «Να αναλάβει την ευθύνη του» λέει ο πατέρας του 36χρονου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δε μπορεί να πιστέψει ο πατέρας του 36χρονου ότι το δικό του παιδί, μπορεί να είναι μπλεγμένο στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μιλώντας στο TLIVE αναφέρθηκε στην μεγάλη αδυναμία που έχει στον μοναχογιό του, η οποία μάλιστα ήταν και η αιτία που ο ίδιος δεν ξαναπαντρεύτηκε μετά τον χωρισμό του.

«Είμαι 23 χρόνια χωρισμένος. Δεν ξαναπαντρεύτηκα για αυτό το θέμα. Για το παιδί. 29 του μηνός έρχεται για το χαρτζιλίκι του. Είχε μια κοπελίτσα, χωρίσανε, είχε με κοπέλες. Κοπέλες γνώρισε. Είχα γνωρίσει δύο…».

Μιλώντας για την υπόθεση της 12χρονης, ο πατέρας του 36χρονου είπε: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι είμαι για το νεκροταφείο. Αυτό με πληγώνει. Είναι φιλότιμο παιδί. Έλεγε ψέματα για διάφορα πράγματα…  Να αναλάβει τις πράξεις του. Αν έχει κάνει κάτι. Έχει περάσει πολλά στη ζωή του και να αναλάβει σαν άνδρας. Να πει την αλήθεια. Και να υποστεί στη συνέχεια αν είναι πραγματικότητα αυτό το πράγμα».

Μάλιστα, ο πατέρας, αναφέρει ότι καμία σημασία δεν έχει αν το κοριτσάκι «μεγαλοδείχνει», όπως υποστήριξαν κάποιοι από αυτούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Και 16 να ‘ναι και 17 να ‘ναι, είναι ανήλικο το κορίτσι. Δεν το περίμενα αυτό από το δικό μου παιδί. Να αναλάβει την ευθύνη του»…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αιγάλεω: Χειροπέδες σε άνδρα για εμπρησμό από πρόθεση – Έβαλε φωτιά με αναπτήρα
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο άνδρας που έχει καταγωγή από το Πακιστάν, προκάλεσε την πυρκαγιά από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση περίπου στις 23:30, χρησιμοποιώντας γυμνή φλόγα και συγκεκριμένα αναπτήρα
Αιγάλεω: Χειροπέδες σε άνδρα για εμπρησμό από πρόθεση – Έβαλε φωτιά με αναπτήρα
Στέλιος Κυμπουρόπουλος για Προσωπικό Βοηθό: Δεν είναι πολυτέλεια, είναι το μέσο που επιτρέπει σε έναν άνθρωπο να αποφασίζει πώς θα ζήσει
«Από αύριο, λοιπόν, ας θέσουμε τη βάση για το επόμενο βήμα: να κάνουμε τον θεσμό καλύτερο, δικαιότερο και διαθέσιμο σε κάθε άνθρωπο που τον χρειάζεται», γράφει στην ανάρτησή του ο πρώην ευρωβουλευτής
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος