Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός Live: Έρχεται δεύτερο κύμα χιονιά από το βράδυ – Δείτε που θα χιονίσει στην Αττική

Καιρός Live: Έρχεται δεύτερο κύμα χιονιά από το βράδυ – Δείτε που θα χιονίσει στην Αττική

– Το χιόνι έχει λιώσει στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας αλλά οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι το σκηνικό σύντομα θα αλλάξει – Αναλυτική πρόγνωση για την Παρασκευή – Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες
– Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Φυλής, στο ύψος της Μονής Κλειστών
– Στην παλαιά Εθνική Ελευσίνας – Θήβας, απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών άνω των 3,5 τόνων και για τα υπόλοιπα οχήματα είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.
– Στα λευκά τα βουνά της Αθήνας – Οδηγός επιβίωσης στο χιόνι και τον παγετό
– Γενικό απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα
– Χιόνισε στην Πάρο και τη Νάξο – Χιόνια και στη Ρόδο – Στο μάτι του χιονιά και η Κρήτη
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ live blog του newsit.gr

Η κακοκαιρία… είναι εδώ και η Αττική “βλέπει”… “άσπρη” μέρα αφού σε πολλά προάστια το έχει στρώσει για τα καλά! Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων επιβεβαιώθηκαν και από τα ξημερώματα το έχει στρώσει σε πολλές περιοχές της Αττικής! Εκτός από τα βόρεια προάστια, χιονόστρωση παρατηρείται σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Στις κεντρικές αρτηρίες μηχανήματα της Περιφέρειας και των Δήμων έχουν ρίξει αλάτι, ενώ και η κίνηση των αυτοκινήτων λιώνει το χιόνι. Κλειστή η Πάρνηθα, αλλά και εκεί ο δρόμος έχει κλείσει από τις ταβέρνες και πάνω. Πρόβλημα υπάρχει στην Πεντέλη από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο και ως τη λεωφόρο Διονύσου, ενώ είναι κλειστές και οι οδοί Θησέως και Διονύσου. Προβλήματα και στα λιμάνια, αφού υπάρχει γενικό απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ live blog του newsit.gr

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε