Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το απόγευμα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν λένε να σταματήσουν οι βροχές. Το ένα κύμα θα χτυπήσει τα νησιά του Αιγαίου και το δεύτερο, από το απόγευμα τα ορεινά στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις τοπικά στην κεντρική Μακεδονία έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 ως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτίους με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα γύρω ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

 

 

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 31-05-2017

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σταΗπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγηΜέχρι 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε