Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους παγετός!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην ανατολική χωρά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια προβλέπει ΕΜΥ για τον καιρό, σήμερα Κυριακή 23.04.2017. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι στα νότια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Τοπικός παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη τη χώρα

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές η σποραδικοί όμβροι με ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα ανατολικά θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 04 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 4 έως 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος και στα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά στο Ιόνιο αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασια: από 05 ως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Στερεάς και της Θεσσαλίας με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα ανατολικά θα στραφούν σε νοτίους 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 06 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην ανατολική Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα παροδικών ασθενών βροχών νωρίς το πρωί.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα ανατολικά θα εξασθενήσουν, ενώ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές και σταδιακή βελτίωση.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια θα εξασθενήσουν και στα βόρεια θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασια: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 09 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτίους με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασια: από 04 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα 24-04-2017

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και από το βράδυ γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε