Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καιρός: Ζέστη και υγρασία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ακόμη και στους 20 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές της χώρας το μεσημέρι. Το πρωί όμως και τη νύχτα το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η ομίχλη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 ως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα νότια θα είναι αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στην Κρήτη.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 17 βαθμούς κελσίου.

 

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 01-03-2017

Καιρός: αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και ταΝησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση από τα βορειοδυτικά.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε