Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καιρός: Ζέστη με… βροχές και καταιγίδες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είμαστε ακόμη στην Άνοιξη και ο καιρός συμβαδίζει απόλυτα με την εποχή. Έτσι ενώ το θερμόμετρο ανεβαίνει σε πολλές περιοχές, σε άλλες τα σύννεφα φέρνουν βροχές και καταιγίδες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 ως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου. 

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 05-05-2017

Καιρός: στην κεντρική και βαθμιαία στην υπόλοιπη Μακεδονία και τηΘράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μεΒελτίωση από το βράδυ στα δυτικά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσειςΠαροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στην Ήπειρο, τηΣτερεά και τη Θεσσαλία τις απογευματινές ώρες.Ανεμοι: στα βορειοανατολικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπαΑπό δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 7Μποφόρ.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε