Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγωνία για τη Sara – Είχε γλιτώσει από 2 τρομοκρατικές επιθέσεις

Αγωνία για τη Sara – Είχε γλιτώσει από 2 τρομοκρατικές επιθέσεις

Η τύχη της 21χρονης Sara Zelenak αγνοείται μετά την επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου. Η νεαρή νταντά από την Αυστραλία διασκέδαζε με φίλους της το βράδυ του Σαββάτου και η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη νεαρή Sara.

H 21χρονη Sara Zelenak, που εξακολουθεί να αγνοείται μετά την επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου, είχε αποφύγει δύο από τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως αποκάλυψε η μητέρα της.

“Φρίκη, πλήρης φρίκη. Και τότε που μαχαίρωσαν αστυνομικό πριν από τρεις μήνες βρισκόταν στο ίδιο σημείο την προηγούμενη μέρα”, δήλωσε η μητέρα της Julie Wallace που είπε ότι γλίτωσε το μακελειό στη Γέφυρα του Γουέστμινστερ ενώ ακύρωσε τελευταία στιγμή να πάει στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ.

Η τελευταία φορά που μίλησε με την κόρη της ήταν το απόγευμα της Παρασκευής. Είπε στη μητέρα της πόσο χαρούμενη ήταν για το επικείμενο ταξίδι με τη μητέρα και τον πατριό της στη Γαλλία στο τέλος Ιουνίου. Η οικογένειά της θα μεταβεί στο Λονδίνο σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρει την 21χρονη Sara που ζει στην πόλη από τον Μάρτιο.

“Οι αρχές στο Λονδίνο δεν μπορούν να δώσουν καμία πληροφορία λόγω των τρομοκρατικών χτυπημάτων. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας πουν οτιδήποτε. Έχουν περάσει 48 ώρες και κανείς δεν την έχει δει ή ακούσει”, δήλωσε ο πατριός της Mark Wallace.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε