Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Amber Rayne: Νεκρή η πορνοστάρ που κατηγόρησε τον James Deen για βιασμό

Πηγή: Facebook
Πηγή: Facebook

Στα 31 της χρόνια βρέθηκε νεκρή η πορνοστάρ Amber Rayne που το τελευταίο διάστημα είχε προκαλέσει σάλο με τις κατηγορίες βιασμού εναντίον του συναδέρφου του της James Deen.

H Amber Rayne, που αποχώρησε από τη βιομηχανία το 2015 μετά από 500 ταινίες πορνό μέσα σε μια δεκαετία, πέθανε στον ύπνο της στο σπίτι τη στο Sun Valley το Σαββατοκύριακο.

Ο θάνατός της μεταδόθηκε αρχικά από το AVN, site που ειδικεύεται στη βιομηχανία πορνό. Ο θάνατός της θα ερευνηθεί από τους ιατροδικαστές στο Λος Άντζελες.

Ήταν το 2015 που οι κατηγορίες της εναντίον του συναδέρφου της James Deen για βιασμό έκαναν τον γύρο του κόσμου. Είχε πει ότι τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και την κακοποίησε τόσο έντονα που μάτωσε. Είχε εξοργιστεί, όπως είχε δηλώσει στην Daily Beast, επειδή τον αποκάλεσε “son of a b****”, κάτι που δεν περίμενε ότι θα τον προκαλέσει.

Πηγή: Facebook

Οι δυο τους είχαν έρθει πιο κοντά μετά το περιστατικό, αλλά η Rayne δεν μπορούσε να το κρατήσει κρυφό μετά τις κατηγορίες της πορνοστάρ Stoya εναντίον του. Ο James Deen είχε τότε αρνηθεί τις κατηγορίες.

Πηγή: Telegraph

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε