Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανατριχιαστική ομολογία! Έκαψε ζωντανό τον αδερφό του

Ανατριχιαστική ομολογία! Έκαψε ζωντανό τον αδερφό του

Ο Blair Logan παραδέχτηκε πως έκαψε ζωντανό τον αδερφό του και προσπάθησε να σκοτώσει και την κοπέλα του, βάζοντάς τους φωτιά μετά την αλλαγή του χρόνου.

Ο 27χρονος παραδέχτηκε το φριχτό έγκλημά του τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου στο σπίτι της οικογένειας στο Milngavie, East Dumbartonshire στη Σκωτία. Ο 23χρονος Cameron Logan κάηκε ζωντανός από τη φωτιά, ενώ η 24χρονη κοπέλα του Rebecca Williams κατάφερε να γλιτώσει.

Ο Blair Logan στάθηκε πάνω από το ζευγάρι που κοιμόταν σε ένα φουσκωτό στρώμα στο σαλόνι μετά από πάρτι που είχαν πάει για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου. Η μητέρα του Blair, Catherine Logan ξύπνησε από τα γαβγίσματα του σκύλου και κατέβηκε από το δωμάτιό της. Είδε τότε μια φιγούρα με μαύρα ρούχα να κρατά κάτι σαν πυρσό και άρχισε να ουρλιάζει όπως και ο Cameron. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο Blair δεν τα πήγαινε καλά με τον μικρότερο αδερφό του και είχαν να μιλήσουν από το 2013, όταν πέθανε η γιαγιά τους. Ήταν θυμωμένος μαζί του επειδή ο Cameron τον χτυπούσε.

“Η Catherine Logan άκουσε τον Cameron να φωνάζει από έκπληξη και φόβο πριν τελικά ο μεγαλύτερος αδερφός του αρχίσει να τον περιλούζει με βενζίνη. Ο Blair έτρεξε και βγήκε από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού, με τη μητέρα του να του φωνάζει να εξαφανιστεί από το σπίτι χωρίς να έχει καταλάβει ποιος ήταν. Όταν γύρισε είδε τις φλόγες να έχουν τυλίξει το σαλόνι και τον Cameron και τη Rebecca να ουρλιάζουν”, τόνισε ο Alex Prentice στο δικαστήριο.

Πριν φτάσουν οι πυροσβέστες και οι διασώστες η 24χρονη απεγκλωβίστηκε αναίσθητη, ενώ ο Cameron παρέμεινε εγκλωβισμένος στη φωτιά. Η μητέρα του προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα και πήγε στους γείτονες να ζητήσει βοήθεια. Η 24χρονη κοπέλα σύρθηκε και βρέθηκε στην κουζίνα όπου δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και έβαλε το κεφάλι της στο ψυγείο για να προστατευθεί από τη φωτιά.

Ο πατέρας του Cameron προσπάθησε να μπει στο σαλόνι αλλά δεν τα κατάφερε από την ένταση του καπνού και τις φλόγες. Κατάφερε να βγει από το σπίτι, σώζοντας με τον γείτονά του John Weir τη Rebecca από την κουζίνα. Οι αρχές μετά από έρευνα έκαναν λόγο για στοχευμένη και σκόπιμη πρόκληση πυρκαγιάς.

Οι γονείς του Cameron ήταν τόσο σοκαρισμένοι που δεν μπορούσαν για μέρες να μιλήσουν στις αρχές. Στην αρχή ο Blair είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως έκανε τζόκινγκ όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού του συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο.

“Δεν ήθελα να τον σκοτώσω” είπε στους αστυνομικούς, με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι τον περιέλουσε με βενζίνη με πρόθεση να τον ακρωτηριάσει σε αντίποινα για τα χτυπήματα που του είχε καταφέρει πριν λίγο καιρό ο αδερφός του. Ο δικηγόρος του τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε