Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτο αυτοτρολάρισμα Μπους για αδιάβροχο και Ομπάμα [pics, vids]

Απίστευτο αυτοτρολάρισμα Μπους για αδιάβροχο και Ομπάμα [pics, vids]

Η αλήθεια είναι πως όταν βρίσκεσαι απέναντι από την Έλεν ΝτεΤζένερις δεν μπορείς παρά να μπεις στο κλίμα της εκπομπής και της χιουμοριστικής της διάθεσης, κάτι που έκανε με τον καλύτερο τρόπο και ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Τζορτζ Μπους.

Από την αρχή της συζήτησης ακόμα η Έλεν ΝτεΤζένερις άρχισε το πείραγμα στον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Τζορτζ Μπους για την τρυφερή σχέση και τη φιλία του με την πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα. “Είναι υπέροχη γυναίκα. Την αγαπώ τόσο πολύ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Αλλά είσαι πιο κοντά της από ό,τι στον Μπαράκ Ομπάμα”, σχολίασε η διάσημη παρουσιάστρια.

Το κοινό βέβαια άρχισε να γελάει, αλλά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ άρχισε να κόβει και να ράβει με έξυπνες ατάκες. “Ας το θέσουμε έτσι. Εκείνος δεν με αγκάλιασε ποτέ έτσι” και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε γέλια. “Αυτό είναι αλήθεια. Όλα έχουν να κάνουν με τις αγκαλιές” σχολίασε η διάσημη παρουσιάστρια.

 

 

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Έλεν ΝτεΤζένερις και επανήλθε με τις φωτογραφίες του που έγιναν viral, καθώς απαθανατίστηκε να δίνει μάχη με το αδιάβροχο τη μέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ. “Το αδιάβροχο ήταν πρόβλημα όπως φάνηκε. Έχεις ξαναβάλει αδιάβροχο; Ήταν η πρώτη φορά; Νιώθω ότι το έχετε στην οικογένεια γιατί και η μητέρα σου είχε επίσης πρόβλημα με το αδιάβροχο”.

 

 

Όλοι τότε ξέσπασαν σε γέλια, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να το αποδίδει στα γονίδια και την Έλεν ΝτεΤζένερις να του κάνει δώρο ένα αδιάβροχο με τεράστιο αυτοκόλλητο που να δείχνει την ακριβή χρήση του ώστε να αποφύγει παρόμοιες αμήχανες στιγμές στο μέλλον!

Στην εμφάνισή του στην εκπομπή του Jimmy Kimmel στα πλαίσια της προώθησης του νέου του βιβλίου “Portraits of Courage”, ο Τζορτζ Μπους έσπασε τη σιωπή του και για τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ τα προηγούμενα 8 χρόνια δεν άσκησε κριτική στον προκάτοχο του Ντόναλντ Τραμπ, Μπαράκ Ομπάμα, αλλά χρειάστηκε να περάσουν μόλις 4 εβδομάδες για να αρχίσει να καταδικάζει τον νέο Αμερικανό πρόεδρο.

Όταν ο Jimmy Kimmel τον ρώτησε αν ο πατέρας του ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος είπε ψέμματα πως είναι άρρωστος για να μην πάει στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζορτζ Μπους δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις φήμες, σημειώνοντας απλώς πως “είναι αστείος άνθρωπος”.

Ανέφερε ότι απόλαυσε το ετήσιο δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, σημειώνοντας πως “αγαπώ το χιούμορ και το καλύτερο είναι όταν αυτοσαρκάζεσαι”. Τότε ο Jimmy Kimmel τον παρότρυνε να το πει στον πρόεδρο, με τον Τζορτζ Μπους να γελάει. Σε αντίθεση με τον πρόεδρο Τραμπ, ο Τζορτζ Μπους σημείωσε πως δεν έβλεπε πολύ τηλεόραση όταν ήταν στον Λευκό Οίκο όχι μόνο επειδή δεν τον ενδιέφερε, αλλά επειδή δεν είχε χρόνο. “Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις, είσαι απασχολημένος”.

Συνεχίζοντας με χιουμοριστική διάθεση ο παρουσιαστής ρώτησε τον 43ο πρόεδρο αν ζήλεψε από το πλήθος που συγκεντρώθηκε στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ χωρίς ωστόσο να τον πιέσει πέρα από αυτό για να απαντήσει για τον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε