Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκλείεται να παρατηρούσες τι συμβαίνει στη φωτογραφία!

Αποκλείεται να παρατηρούσες τι συμβαίνει στη φωτογραφία!

Χωρίς αμφιβολία, τα δύο μικρά κοριτσάκια με την παραδοσιακή ενδυμασία κλέβουν τις εντυπώσεις στη φωτογραφία με τη νεαρή τουρίστρια έξω από ναό στην Ταϊλάνδη.

Ήταν ο φίλος της νεαρής τουρίστριας που τράβηξε τη φωτογραφία με τα δύο μικρά κοριτσάκια να την κρατούν από το χέρι. Η τουρίστρια χαμογελά έξω από το Wat Phra That Doi Suthep στο Chiang Mai, ενώ τα αξιολάτρευτα κοριτσάκια κλέβουν τις εντυπώσεις με τις παραδοσιακές ταϊλανδέζικες φορεσιές σε έντονα χρώματα.

Αν όμως κοιτάξετε πιο προσεκτικά τη φωτογραφία, θα δείτε τη στιγμή που το ένα από τα κοριτσάκια κλέβει το ρολόι της τουρίστριας από το χέρι. “Αυτή η φωτογραφία έλυσε το μυστήριο του χαμένου ρολογιού”, έγραψε ο φίλος της κοπέλας που ανέβασε τις φωτογραφίες στο Reddit.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Reddit που μοιράστηκαν τις δικές τους φωτογραφίες με τα δύο μικρά κοριτσάκια. “Έχω συναντήσει αυτά τα κοριτσάκια. Αξιολάτρευτοι κλέφτες. Δεν πήγε το μυαλό μου όταν τα είδα”, σχολίασε χρήστης του Reddit, με άλλον να σημειώνει πως πρέπει να είναι τα πιο δημοφιλή παιδιά – κλέφτες στην Ασία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε