Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Έξαλλη η μητέρα της Ρούμπι Καρίμα με τους δικηγόρους του Μπερλουσκόνι

Έξαλλη η μητέρα της Ρούμπι Καρίμα με τους δικηγόρους του Μπερλουσκόνι

Η μητέρα της Ρούμπι Καρίμα, Γιαζίλ Ζάρα, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Μιλάνου διότι “οι δικηγόροι του Μπερλουσκόνι δεν της πλήρωσαν τα έξοδα μετακίνησης”.

Με φαξ που έστειλε η ίδια στο δικαστήριο, η μητέρα της πρωταγωνίστριας της υπόθεσης «Ρούμπι-Γκέιτ», δικαιολογεί την απουσία της, τονίζοντας ότι: «Είμαι διατεθειμένη να καταθέσω υπό τον όρο να μου πληρώσουν τα έξοδα, διότι εγώ και η οικογένειά μου αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες».

Ενώ μία από τις συνηγόρους υπεράσπισης του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, είπε: «Θέλαμε να καλύψουμε το κόστος του εισιτηρίου, αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με την μητέρα της Ρούμπι και μια κακή συνεννόηση με το πρακτορείο ταξιδίων».

Οι δικαστές, τώρα, θα πρέπει να αποφασίσουν, αν όντως συντρέχουν ουσιαστικοί λόγοι για να ορισθεί νέα δικάσιμος για την κατάθεση της Ζάρα. Η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι, εξέφρασε αρνητική άποψη, από την στιγμή που, όπως δήλωσε, «αν θέλανε, οι δικηγόροι του Μπερλουσκόνι μπορούσαν να βγάλουν τα εν λόγω εισιτήρια μέσω διαδικτύου».

Υπενθυμίζεται ότι στην δίκη «Ρούμπι-Γκέιτ» ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για προαγωγή στην πορνεία και ότι η τελική ετυμηγορία, αναμένεται, πιθανότατα, να γίνει γνωστή τον ερχόμενο Μάρτιο. Η Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, η οποία, μετά τα «πάρτι» του πρώην επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης παντρεύτηκε και απέκτησε κόρη, στην όλη υπόθεση, είναι απλός μάρτυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τις εκλογές η απόφαση για το Ρούμπι-γκέιτ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε