Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Επιστροφή στην… κανονικότητα για τη British Airways

Επιστροφή στην… κανονικότητα για τη British Airways

Μετά από ένα εφιαλτικό (εορταστικό για τους Βρετανούς) τριήμερο, η British Airways ελπίζει πως θα μπορέσει να επιστρέψει στην… κανονικότητα και θα ομαλοποιήσει το πρόγραμμα των πτήσεών της στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Είχε προηγηθεί μια παγκόσμιας εμβέλειας διακοπή στο ηλεκτρονικό της σύστημα, που απέκλεισε 75.000 επιβάτες από τον προορισμό τους και μάλιστα ενώ οι Βρετανοί είχαν… τριήμερο.

Το αεροδρόμιο Χίθροου συνεργάζεται με την αεροπορική εταιρεία ώστε να επιστραφούν στους επιβάτες οι αποσκευές τους “το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter η διοίκηση του αεροδρομίου.

“Τα ηλεκτρονικά μας συστήματα λειτουργούν ομαλά και θα επιστρέψουμε στο πλήρες πρόγραμμα πτήσεων στο Χίθροου και το Gatwick την Τρίτη, 30 Μαΐου”, ανέφερε και η British Airways.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις πτήσεις της από το Χίθροου – το πιό πολυάσχολο αεροδρόμιο της Ευρώπης – και το Γκάτγουϊκ το Σάββατο, όταν ένα πρόβλημα σε διακομιστή διέκοψε όλες τις λειτουργίες της παγκόσμια, επηρεάζοντας μεταξύ άλλων και τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και το site της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε