Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Φρίκη! Mαγείρεψε την τρανσέξουαλ γυναίκα του και αυτοκτόνησε!

Φρίκη! Mαγείρεψε την τρανσέξουαλ γυναίκα του και αυτοκτόνησε!

Για αποκριάτικη φάρσα πέρασαν αρχικά οι αστυνομικοί το αποτρόπαιο έγκλημα με το οποίο ήρθαν αντιμέτωποι σε διαμέρισμα ζευγαριού στο Μπρισμπέιν.

Οι αρχές κλήθηκαν σε διαμέρισμα από ηλεκτρολόγο που κλήθηκε να αποκαταστήσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος όπου ο 27χρονος Marcus Volke προσπάθησε να εξαφανίσει το σώμα της Mayang Prasetyo. “Ναι έχω πρόβλημα. Μαγείρευα στην κουζίνα και το νερό μπήκε στον φούρνο. Χάθηκε όλη η ενέργεια, είναι κάτι που θα μπορούσες να φτιάξεις σήμερα;” είπε ο Volke στο τηλεφώνημα που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη της φριχτής δολοφονίας.

Ο ηλεκτρολόγος επανέφερε το ρεύμα και ενημέρωσε τον διαχειριστή για μπουκάλια χλωρίνης, πλαστικές σακούλες και κακή δυσοσμία στο διαμέρισμα. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Volke το έσκασε οπλισμένος με ένα μαχαίρι και αυτοκτόνησε, με τις αρχές να βρίσκουν το πτώμα του στα σκουπίδια.

“Νόμιζα ότι ήταν μια αρρωστημένη αποκριάτικη φάρσα”, είπε ο Liam McWhinney που βρήκε τα πόδια της Mayang Prasetyo σε κατσαρόλα. Η Prasetyo και ο Volke εργάζονταν στην Αυστραλία ως συνοδοί ασφαλείας, παντρεύτηκαν στη Δανία το 2013 και μετά στο Μπαλί και το Μπρισμπέιν.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε