Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η τρομακτική διαφυγή της Τζοάν – Ψάχνει το πτώμα του αγοριού της 15 χρόνια μετά

Η τρομακτική διαφυγή της Τζοάν – Ψάχνει το πτώμα του αγοριού της 15 χρόνια μετά

Η Joanne Lees περιέγραψε την τρομακτική δοκιμασία που έζησε το 2001 όταν ταξίδευαν με τον φίλο της Peter Falconio σε έναν απομακρυσμένο αυτοκινητόδρομο και τους σταμάτησε ο Bradley Murdoch.

Τότε πυροβόλησε τον 28χρονο Peter Falconio, πέρασε χειρόπεδες στην Joanne Lees και την έσυρε στο αυτοκίνητό του. Η 27χρονη τότε Joanne πάλεψε για τη ζωή της και κατάφερε να διαφύγει.

“Σκεφτόμουν ή τρέξε ή θα σε βιάσει και θα σε σκοτώσει”, είπε στην εκπομπή 60 Minutes σε επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Κυριακή. Άκουσε τον πυροβολισμό αλλά δνε ήξερε αν σκοτώθηκε ο σύντροφός της.

Η θέλησή της να ξεφύγει εντάθηκε από τη σκέψη πως ίσως ο σύντροφός της να μην είχε πεθάνει. Πάλεψε τον Bradley Murdoch και κατάφερε να το σκάσει με τη σκέψη πως ο Pete ήταν ακόμα ζωντανός.

Αργότερα ο Bradley Murdoch καταδικάστηκε για φόνο αλλά το πτώμα του Peter δεν βρέθηκε ποτέ. Η Joanne Lees 15 χρόνια μετά επέστρεψε για να βρει τα λείψανά του.

“Αγαπώ τον Pete τόσο πολύ και θέλω να τον φέρω πίσω… Χρειάζομαι να τον φέρω πίσω. Ξέρω ότι είναι κάπου εδώ”. Προσπαθεί να μπει στο μυαλό του δολοφόνου για να ανακαλύψει τι έκανε στο πτώμα του συντρόφου της.

“Είναι πολύ δύσκολο για μένα επειδή δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, δεν είμαι δολοφόνος. Αλλά αν αυτό πρέπει να κάνω και αν έτσι θα βρω τον Pete είμαι προετοιμασμένη να το κάνω”.

Ο κόσμος ήταν καχύποπτος για την ιστορία της επειδή είχε εμφανιστεί ατάραχη μετά τη δολοφονία, με την ίδια να υποστηρίζει πως είχε πάρει Valium.

“Πώς μπορούν να το πιστεύουν αυτό; Ήταν μαχαιριά στην καρδιά”. Ο Murdoch καταδικάστηκε για τον φόνο του Falconio το 2006 κυρίως λόγω του DNA που βρέθηκε στην μπλούζα του.

Η αστυνομία ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να εντοπίσει το πτώμα του Falconio, με τον Murdoch να υποστηρίζει πως δεν ευθύνεται εκείνος για τη δολοφονία του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε