Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καρέ – καρέ η συντριβή ελικοπτέρου με τέσσερις νεκρούς [vid]

Καρέ – καρέ η συντριβή ελικοπτέρου με τέσσερις νεκρούς [vid]

Ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου βρισκόταν σε αναζήτηση ενός πεζοπόρου που είχε χαθεί. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη παρασύροντας τους επιβάτες του στο θάνατο.

Η συντριβή του ελικοπτέρου έχει καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό video που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μεξικού. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που το ελικόπτερο χτυπά σε καλώδια και ο πιλότος χάνει τον έλεγχο.

Δείτε το σοκαριστικό video

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα, όταν το πλήρωμα του ελικοπτέρου ανέλαβε να βρει και να μεταφέρει τη σορό πεζοπόρου που είχε πέσει και τραυματιστεί θανάσιμα στο El Centinela, βουνό στη Μπάχα του Μεξικού κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Το ελικόπτερο εντόπισε και μετέφερε σε ασφαλή τοποθεσία το πτώμα, όμως όταν επέστρεψε στο σημείο όπου είχε σκοτωθεί ο άτυχος πεζοπόρος για να παραλάβει τους διασώστες, χτύπησε στα ηλεκτροφόρα καλώδια και συνετρίβη.

Νεκροί ανασύρθηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, ανάμεσά τους δυο αστυνομικοί, ένας εθελοντής διασώστης και ένα μέλος της ομάδας διάσωσης Bravo 10.

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε