Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κι άλλος καννίβαλος! Επιτέθηκε σε γυναίκα και άρχισε να της τρώει το πρόσωπο!

Κι άλλος καννίβαλος! Επιτέθηκε σε γυναίκα και άρχισε να της τρώει το πρόσωπο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 02.07.2012 | 16:58
Πρώτη δημοσίευση: 02.07.2012 | 16:45

Δεν το χωράει του ανθρώπου ο νους. Μετά την υπόθεση του καννιβάλου του Μαϊάμι, άλλη μια παρόμοια επίθεση καταγράφηκε στην Κίνα!

Οι περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν έναν μεθυσμένο οδηγό να επιτίθεται σε γυναίκα οδηγό και να τρώει  το πρόσωπό της!

Ο οδηγός, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στην πόλη Γουεντζού. Ξαφνικά βγήκε στον δρόμο και στάθηκε μπροστά στο αυτοκίνητο του θύματος.

Εκείνη πάτησε φρένο, ο δράστης σκαρφάλωσε στο καπό του αυτοκινήτου και άρχισε να το χτυπά. Η γυναίκα πανικοβλήθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.Κανείς δεν πλησίαζε. Εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να φύγει μακριά, όμως εκείνος την άρπαξε, την έριξε στην άσφαλτο και άρχισε να της τρώει το πρόσωπο!

Η γυναίκα ούρλιαζε από τους πόνους και κάποιοι περαστικοί προσπάθησαν να την σώσουν. Όμως εκείνος ήταν εκτός εαυτού και συνέχιζε να την τρώει!Τελικά, μόνο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον σταματήσουν. Η άτυχη γυναίκα θα χρειαστεί πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να αποκαταστήσει τη μύτη και τα χείλη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο κανίβαλος του Μαϊάμι


Κανιβαλισμός on camera - Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα - Εικόνες που σοκάρουν


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο