Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λύγισαν στο νοσοκομείο από την αγάπη τους: “Δεν μπορώ να είμαι μακριά της”

Λύγισαν στο νοσοκομείο από την αγάπη τους: “Δεν μπορώ να είμαι μακριά της”

Μετά από 68 χρόνια γάμου, ούτε η ασθένειά τους ούτε οι κανόνες του νοσοκομείου θα μπορούσαν να κρατήσουν χωριστά τον Tom και την Arnisteen Clark.

O 96χρονος και η 92χρονη αρρώστησαν ταυτόχρονα και κατέληξαν σε ξεχωριστά δωμάτια στο νοσοκομείο Piedmont Fayette στη Γεωργία.

Η μοναδική φορά στη ζωή τους που είχαν χωριστεί ήταν όταν ο Tom, βετεράνος πολέμου, μετατέθηκε στην Κορέα όταν υπηρετούσε στον στρατό.

Αναγνωρίζοντας πως ήταν δύσκολο για το ζευγάρι να νοσηλεύεται χωριστά, το νοσοκομείο αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση στον κανόνα που δεν επιτρέπει σε δύο ασθενείς να μοιραστούν ένα ιδιωτικό δωμάτιο.

“Η Tina Mann, διευθύντρια της Ορθοπεδικής, δημιούργησε μαζί με το προσωπικό του νοσοκομείου τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μεταφερθεί ο Tom στο πλευρό της συζύγου του.

Το νοσοκομείο μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία τους να κρατιούνται χέρι χέρι και να χαμογελούν.

“Απλά δεν μπορώ να είμαι μακριά της. Είναι η καλύτερη γυναίκα στον κόσμο”, δήλωσε ο Tom που έκλαιγε όταν τον πήγαν κοντά της.

Το ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τελικά στις 7 Αυγούστου και το προσωπικό τους ευχήθηκε να ζήσουν πολλά ακόμα χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι.

 

Fayetteville residents Tom and Arnisteen Clark have been married for 68 years. The only time they have been apart during…

Posted by Piedmont Fayette Hospital on Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Πηγή: Nbcnewyork

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε