Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Μα το Δια, οι Έλληνες έχουν νέο πρωθυπουργό" γράφουν τα διεθνή μέσα

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 10.11.2011 | 20:49
Πρώτη δημοσίευση: 10.11.2011 | 15:46

Μετά από τέσσερις ημέρες διαβουλεύσεων, ο Λουκάς Παπαδήμος ανακοινώνεται επίσημα ως ο πρωθυπουργός της χώρας και η είδηση γίνεται πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα.

Ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας απολαμβάνει τα κολακευτικά σχόλια όλων των αναλυτών και των συντακτών στα διεθνή μέσα. Η είδηση της ανακύρηξής του σε πρόεδρο της νέας κυβέρνησης δεν άργησε να γίνει πρώτο θέμα, αφού έτσι κι αλλιώς όλα τα ξένα μέσα είχαν στραμμένη την προσοχή τους στις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας.

"Επιτέλους η Ελλάδα έβγαλε πρωθυπουργό" γράφει στην ιστοσελίδα του το BBC και περιγράφει με όλες τις λεπτομέρειες θρίλερ που παίχτηκε με το όνομα του νέου πρωθυπουργού και πως τελικά κατέληξαν και πάλι στο πρόσωπο που είχαν διελέξει από την αρχή. Μάλιστα, το BBC έχει άρθρο με το προφίλ του Λουκά Παπαδήμου, κάτι που έχουν κάνει και πολλά άλλα διεθνή μέσα.Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της γερμανικής Bild που γράφει "Μα το Δια, οι Έλληνες έχουν νέο πρωθυπουργό".Διαβάστε επίσης: Ο Λ.Παπαδήμος είναι και επισήμως ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας - Θα πάρει και μέτρα αν χρειαστεί - Μένει ο Βενιζέλος

To Νewsit στη γειτονιά του νέου πρωθυπουργού - ΦΩΤΟ κ VIDEO

Παπαδήμος: Ανακοίνωσε το business plan - Η πρώτη του δήλωση

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο