Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο ISIS θέλει αιματοκύλισμα στο δημοψήφισμα της Τουρκίας! “Σκοτώστε και κάψτε”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Στο στόχαστρο των Τζιχαντιστών μπήκε και ο Ερντογάν. Το Ισλαμικό κράτος καλεί τους μουσουλμάνους να αιματοκυλήσουν το δημοψήφισμα και να σκορπίσουν το… χάος.

Η έκκληση έγινε μέσα από το περιοδικό Ρουμιγιάχ», που εκδίδει ο ISIS, στις 6 Απριλίου. Στην 8η σελίδα του, η οποία μάλιστα είναι γραμμένη στα τουρκικά με τίτλο “Είναι βλασφημία να εκλέγεται άλλος νομοθέτης πέραν του Αλλάχ”, οι τζιχαντιστές έγραφαν στους “πιστούς οπαδούς” τους σε όλο τον κόσμο.

“Θα είναι άπιστος και αυτός που θα ψηφίσει “Ναι” και αυτός που θα ψηφίσει “Όχι” στο δημοψήφισμα. Οι μουσουλμάνοι να μην πάνε στις κάλπες, να παραμείνουν μακριά από τις κάλπες και τα εκλογικά κέντρα και όσους πάνε να ψηφίσουν να τους κηρύξουν εχθρούς. Από όλους τους μουσουλμάνους αδελφούς ζητούμε να στοχοποιήσουν όλα τα εκλογικά κέντρα. Κάψτε τα, καταστρέψτε τα, παραδώστε τα στη φωτιά. Σκοτώστε τόσο τους άπιστους και τους ειδωλολάτρες, όσο και όσους πάνε να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα”.

Την ίδια έκκληση απηύθυνε και στα αραβικά στην εβδομαδιαία εφημερίδα al-Naba, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Χρησιμοποιήστε όποιο μέσο διαθέτετε και δημιουργήστε χάος”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε