Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Όρθιοι και με κλάματα αποθεώσαν τους Ομπάμα! [vids, pics]

Φωτογραφία twitter Upland NYC
Φωτογραφία twitter Upland NYC

Όπου κι αν εμφανιστούν, γνωρίζουν την αποθέωση. Ο λόγος για τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα, που έγιναν δέκτες υποδοχής… ροκ σταρ όταν εμφανίστηκαν σε γνωστό νεοϋοερκέζικο εστιατόριο για να γευματίσουν με τον τραγουδιστή των U2, Μπόνο και την κόρη του.

Την Παρασκευή (10.03.2017) το μεσημέρι, το πρώην Πρώτο Ζεύγος των ΗΠΑ συναντήθηκε με τον γνωστό τραγουδιστή και την 27χρονη κόρη του, Jordan Hewson, στο καλιφορνέζικο εστιατόριο Upland στην Παρκ Άβενιου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Οι Ομπάμα και ο Μπόνο γευμάτισαν σε ειδική αίθουσα, σύμφωνα με το People, μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα, τα οποία όμως δεν μπορούσαν να αποφύγουν όταν έφευγαν από το εστιατόριο. Ανεβαίνοντας τη σκάλα προς την έξοδο, έπρεπε να περάσουν από το κύριο μέρος του εστιατορίου.

Ως πραγματικός τζέντλεμαν, ο Μπαράκ Ομπάμα περίμενε τη Μισέλ να περάσει μπροστά του για να την ακολουθήσει. Μόλις οι θαμώνες τους είδαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή στο People, άρχισαν να χειροκροτούν όρθιοι, να φωνάζουν «Σ’ αγαπάμε Ομπάμα» και να… αποθεώνουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του. Ο δε Ομπάμα με το γνωστό χαμόγελο στα χείλη, σήκωσε το χέρι του και χαιρέτισε το πλήθος.

 

#powerlunch w/ @karanilanraymond & @lindseybono & @michelleobama & #presidentobama #nyc #upland

A post shared by Emma Wiedner (@ewiedner) on

Video από την παρουσία του πρώην πρώτου ζεύγους στο Upland ανέβηκαν σε πολλούς λογαριασμούς στο Instagram και το Twitter, με τη χρήστη mackenzi να γράφει πως όλοι όχι μόνο χειροκρότησαν αλλά έκλαψαν (!) κιόλας που είδαν τον Ομπάμα!

 

I’m dying. I’m dead. PRESIDENT OBAMA is at lunch w us. We all clapped and cried.

A post shared by Mackenzi (@mackenzi) on

Χαμογελαστός και χαλαρός ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα και όταν βγήκε από το εστιατόριο, συνοδεύοντας στο αυτοκίνητο τη σύζυγό του.

My man!!!

A post shared by Damion Kane (@damionksne) on

My Lady!!!

A post shared by Damion Kane (@damionksne) on

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα επιλέγει το Upland, το 2015 είχε εμφανιστεί εκεί με τις κόρες του Μαλία και Σάσα για να φάνε… τσίζμπεργκερ. Λάτρης του συγκεκριμένου εστιατορίου και ο επίσης πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον, που πριν από έξι μήνες δείπνησε εκεί και έβγαλε και μια αναμνηστική φωτογραφία με τους ανθρώπους του μαγαζιού.

 

Dinner service last night with Bill Clinton!

A post shared by Upland (@upland_nyc) on

Όσον αφορά στη σχέση του με τον Μπόνο, οι δυο άνδρες διατηρούν ισχυρούς δεσμούς φιλίας. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο επίσημος φωτογραφός του Μπαράκ Ομπάμα όσο ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, Pete Souza είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία από το 2011, όταν ο Ομπάμα είχε καλέσει για γεύμα στον Λευκό Οίκο τον τραγουδιστή των U2 και την τραγουδίστρια Alicia Keys.

Τότε, ο Μπόνο είχε δει σε μια γωνία τη θήκη από μια κιθάρα, την άνοιξε, πήρε την κιθάρα και άρχισε να παίζει και να τραγουδά το Norwegian Wood των Μπίτλες. «Πόσο κουλ είναι αυτό» γύρισε ο Ομπάμα και είπε στον Souza κι εκείνος έπιασε τη στιγμή με τη φωτογραφική του μηχανή!

Με πληροφορίες από people.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε