Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Room service με… κιθάρες και ενισχυτές!

Το ξενοδοχείο στην όχθη του ποταμού. Εκτός από design έχει και ωραία θέα...
“Ναι γεια σας. Από το 406 τηλεφωνώ. Θα ήθελα μια ηλεκτρική κιθάρα, δύο ενισχυτές και πέντε παρτιτούρες”! Και πριν πείτε ότι δεν πάμε καλά διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Σε μια ειδική κατηγορία πελατών απευθύνεται το ξενοδοχείο «Nhow» που ανοίγει σήµερα τις πύλες του στο Βερολίνο. Χτισµένο στις όχθες του ποταµού Σπρέε, το «Νhow» καλεί ροκ σταρ και μουσικούς να κάνουν πρόβες στα δωμάτια του και να ηχογραφήσουν τους δίσκους τους.

Οι πελάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα πιο γνωστά μουσικά τηλεοπτικά δίκτυα του πλανήτη και να παραγγέλνουν μουσικά όργανα στο δωμάτιο τους. Σύμφωνα µε τον διευθυντή του ξενοδοχείου Αλεξάντερ Ντούερ, το «Nhow» απευθύνεται σε «ανθρώπους της µουσικής βιοµηχανίας, µέλη του διεθνούς τζετ σετ, ροκ συγκροτήματα και οποιονδήποτε αγαπά τη μουσική».

Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου κυριαρχούν διάφορες αποχρώσεις του ροζ, φωτισμοί νέον και φυσικά η µουσική, η οποία ακούγεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Το ρουµ σέρβις είναι στη διάθεση των πελατών 24 ώρες το 24ωρο. «Εάν κάποιος µουσικός ή κάποιο συγκρότημα έχουν έμπνευση μπορούν να παραγγείλουν ηλεκτρικές κιθάρες, ταστιέρες και ενισχυτές.

 
Σε τρία λεπτά θα τα έχουν στο δωμάτιο τους σαν να είναι ποτό ή φαγητό», δηλώνει ο διευθυντής του ξενοδοχείου, το οποίο ανήκει στην ισπανική αλυσίδα «ΝΗ». Επιπλέον το «Nhow» διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισµένο στούντιο ηχογράφησης. Οι τιµές ξεκινούν από 170 ευρώ και φτάνουν τις 2.500 για τη σούπερ εξοπλισμένη σουίτα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε