Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάλος με βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει την κατάρριψη του αεροσκάφους από τους τζιχαντιστές!

Φωτό από youtube
Φωτό από youtube

Οι εικόνες προκαλούν ανατριχίλα. Τίποτα ακόμη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, ωστόσο λίγη ώρα πριν το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά, ένα βίντεο στο youtube (υποτίθεται ότι) δείχνει τις δραματικές στιγμές της επίθεσης!

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και πολλές φορές το ίντερνετ μπορεί να αποδειχθεί ο… χειρότερος εχθρός σου. Γι’ αυτό το λόγο κανείς ακόμη δεν επιβεβαιώνει το αν το βίντεο είναι αυθεντικό.

Ανέβηκε στο youtube λίγη ώρα πριν οι τζιχαντιστές σπείρουν… τον πανικό σε ολόκληρο τον κόσμο. Και το κατάφεραν με ένα απλό… tweet.

Στο οποίο ανέφεραν πως ευθύνονται για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά της Αιγύπτου, το οποίο μετέφερε 224 ψυχές, μεταξύ των οποίων 17 παιδιά και 7 μέλη πληρώματος.

Οι φανατικοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ανέφεραν πως “οι στρατιώτες του Χαλιφάτου πέτυχαν να καταρρίψουν ένα ρωσικό αεροσκάφος στην επαρχία του Σινά, που μετέφερε περισσότερους από 220 Ρώσους σταυροφόρους οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι” ανέφερε το μήνυμα της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Ισχυρίζονται μάλιστα ότι προχώρησαν στην ενέργεια αυτή σε “αντίποινα” για τη ρωσική επέμβαση στη Συρία!

Λίγη ώρα πριν το “τιτίβισμα”, ανέβηκε στο youtube το παρακάτω βίντεο, το οποίο έχει τίτλο “Russian plane Airbus A321 explosion over Egypt”.

Οι εικόνες μάλιστα είναι “ντυμένες” με την χαρακτηριστική μουσική που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές για να συνοδεύσουν τα βίντεο με της θηριωδίες που κατά καιρούς δημοσιεύουν…

Φωτό από youtube

Φωτό από youtube

Φωτό από youtube

Δείτε το βίντεο, για το οποίο επαναλαμβάνουμε πως δεν έχει αποσαφηνιστεί το κατά πόσο είναι αυθεντικό:

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε