Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σαρκοζί σε δημοσιογράφο: «Είσαι αρχ@@@» (video)

ΦΩΤΟ REUTERS

Είναι γνωστός για το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό αποκαλώντας «αρχ…» δημοσίως έναν νεαρό δημοσιογράφο.

Όλα συνέβησαν την Πέμπτη, όταν ο Νικολά Σαρκοζί επισκέφτηκε το Σαρόλ σιρ Μαρν, ανατολικά του Παρισιού, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψει των προεδρικών εκλογών. Και τότε… «άναψαν τα αίματα», μόνο στα λόγια όμως.

Ο δημοσιογράφος «τόλμησε» να ρωτήσει τον Γάλλο πρόεδρο για τις συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και τους απεργούς της χαλυβουργίας ArcelorMittal, στο Παρίσι.

«Νομίζεις ότι δίνω δεκάρα για αυτά που λες; Τι περιμένεις να σου πω; Τι αρχ… (αυτό σημαίνει η λέξη couillon)» είπε ο Σαρκοζί. Μόνο που την ατάκα του αυτή, την «έπιασαν» και οι κάμερες…

Και αφού κατάλαβε τη γκάφα του, γύρισε χαμογελαστός προς τον δημοσιογράφο, τον χτύπησε στον ώμο και αφού ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο είπε: «Είναι καλός, πράγματι. Είναι νέος».

Σιγά μην έμενε ασχολίαστο το περιστατικό από τον Φρανσουά Ολάντ, που κατηγόρησε τον Σαρκόζι πως «επιστρέφει στις ακρότητες και τη χυδαιότητα που χαρακτήρισαν την 5ετή θητεία του».

«Νομίζετε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την διεξαγωγή ενός αξιοπρεπούς δημόσιου διαλόγου;», είπε ο Σοσιαλιστής υποψήφιος στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2.

Όλα αυτά ενώ σύμφωνα με την τελευταία ημερήσια δημοσκόπηση για τις προθέσεις των ψηφοφόρων που διενήργησε η εταιρία IFOP για το Paris Match, ο Σαρκοζί φέρεται να εξασφαλίζει το 28% της ψήφου κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 22 Απριλίου έναντι 26,5% του Ολάντ.

Ο Ολάντ όμως θα επικρατούσε στον δεύτερο γύρο με 53,5% έναντι 46,5% του Σαρκοζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σαρκοζί jr πέταξε ντομάτες σε γυναίκα αστυνομικό!

Αλλάζει το κλίμα για τον Σαρκοζί – Προηγείται σε δημοσκόπηση

Ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ στηρίζουν… Σαρκοζί

Κάνει… πάρτι ο Σαρκοζί, εκτός κούρσας ο ντε Βιλπέν, δε συγκέντρωσε… υπογραφές!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε