Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Σφαγή” Μακρόν – Σβαρτζενέγκερ για τα μάτια της Μπριζίτ! [vid, pics]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Βούτυρο στο… ψωμί των φωτογράφων! Η επίσκεψη του Χολυγουντιανού ηθοποιού, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, στον Εμανουέλ Μακρόν, στο Ελιζέ, έχει προκαλέσει… πανικό στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο σταρ του Χόλυγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άνρολντ Σβαρτζενέγκερ, επισκέφθηκε τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, στο Ελιζέ.

Ο Μακρόν υποδέχτηκε τον… παντοτινό terminator με μια θερμή χειραψία, ενώ αμέσως μετά οι δυο τους έκατσαν σε ένα τραπέζι και συζήτησαν.

Δείτε τις εικόνες

Το κλίμα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα θερμό, ωστόσο όλα… ανατράπηκαν κατά την αποχώρηση του Σβαρτζενέγκερ! Κι αυτό διότι ο αυστριακής καταγωγής αμερικανός ηθοποιός προφανώς συνειδητοποίησε ότι έφυγε χωρίς να… χαιρετήσει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Τρονιέ!

Οι κάμερες, λοιπόν, τον “συνέλαβαν” να κάνει μεταβολή και να επιστρέφει, ούτως ώστε να αποχαιρετίσει την σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν, ως γνήσιος τζέντλεμαν. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν επίσης θερμό, με τα… παιχνίδια των φωτογραφικών μηχανών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, αφού (φυσικά από συγκεκριμένη γωνία) μοιάζουν να δείχνουν Άρνολντ και Τρονιέ να… έρχονται κοντά!

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε