Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκορπούν πτώματα στους δρόμους της Βερακρούζ! Σοκαριστικές φωτογραφίες

Ακόμη 14 σορούς δολοφονημένων ανθρώπων βρήκαν οι αστυνομικοί της πόλης, καθώς ο «πόλεμος» των καρτέλ στο Μεξικό συνεχίζεται.

Η νέα μακάβρια ανακάλυψη έρχεται 48 ώρες μετά τον εντοπισμό 35 πτωμάτων σε δυο εγκαταλελειμμένα μικρά φορτηγά στη μέση του δρόμου!


Το νέο κύμα δολοφονιών στη Βερακρούζ έρχεται την ώρα που πραγματοποιείται στην πόλη μια εθνική σύνοδος εισαγγελέων. Τα πτώματα βρέθηκαν σε τρεις συνοικίες της πόλης. Τέσσερα από τα οποία είχαν πεταχτεί σε κεντρικό δρόμο.

Από τους 23 άνδρες και τις 12 γυναίκες που είχαν βρεθεί νεκροί την Τρίτη, μόνο δύο δεν είχαν ποινικό μητρώο και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους, σύμφωνα με τις αρχές.



Η Πολιτεία της Βερακρούζ έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο προπύργιο των “Θέτας”, μιας από τις κύριες εγκληματικές συμμορίες της χώρας, φημισμένης για τις ιδιαίτερα ωμές μεθόδους της.

Σύμφωνα με τις αρχές, το καρτέλ, που διευθύνεται από πρώην επίλεκτους στρατιωτικούς του μεξικανικού στρατού, έχει εγκατασταθεί εκεί εξαιτίας της επίθεσης που διεξάγει ο στρατός στην Πολιτεία από την οποία προέρχονται οι “Θέτας”, την Ταμαουλίπας, η οποία βρίσκεται βορειότερα, στα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Περισσότεροι από 41.000 άνθρωποι έχουν βρει το θάνατο από την έναρξη, το Δεκέμβριο του 2006 εκ μέρους της μεξικανικής κυβέρνησης, μιας επιχείρησης εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος με κινητοποίηση 50.000 στρατιωτικών.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρήκαν 35 πτώματα στη μέση του δρόμου!

Βρέθηκε πτώμα που πιστεύεται ότι ανήκει σε βουλευτή

Αρχηγός καρτέλ βρέθηκε νεκρός μαζί με αστυνομικό!

Αγωνία για παγιδευμένους στο Casino Royal του Μεξικού – 61 οι νεκροί – ΦΩΤΟ και video

Συγκλονιστικό βίντεο: Συμμορία άνοιξε πυρ σε φυλακή και σκότωσε 17 άτομα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε