Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκλονιστική εξομολόγηση Γουίλιαμ και Χάρι για Νταϊάνα: “Την απογοητεύσαμε”

Συγκλονιστική εξομολόγηση Γουίλιαμ και Χάρι για Νταϊάνα: “Την απογοητεύσαμε”

Λίγο καιρό πριν από τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι συγκλονίζουν σε νέα συνέντευξη για την αδικοχαμένη μητέρα τους.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι με τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι αισθάνθηκαν ότι απογοήτευσαν τη μητέρα τους επειδή δεν κατάφεραν να την προστατεύσουν. Ο δούκας του Cambridge έκανε τη συναισθηματική παραδοχή σε συνέντευξή του στο BBC μιλώντας για την εβδομάδα μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997.

“Νομίζουμε ότι της το χρωστάμε” σημείωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για το γεγονός πως τελικά είναι έτοιμοι να μιλήσουν για την αδικοχαμένη μητέρα τους. “Νομίζω ότι ένα στοιχείο αυτού είναι το γεγονός ότι νιώθαμε ότι την απογοητεύσαμε όταν ήμασταν μικρότεροι”. Ο Γουίλιαμ τότε ήταν 15 ετών. “Δεν μπορούσαμε να την προστατεύσουμε. Νιώθουμε ότι τουλάχιστον της το χρωστάμε 20 χρόνια τώρα να μιλήσουμε για το όνομά της και να υπενθυμίσουμε στον κόσμο τι χαρακτήρας και άνθρωπος ήταν. Κάνουμε το καθήκον μας ως γιοι της να την προστατεύσουμε”.

Η συνέντευξη θα παρουσιαστεί σε ντοκιμαντέρ 90 λεπτών του BBC1 για να σηματοδοτήσει την 20ή επέτειο από τον θάνατο της Νταϊάνα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. Οι πρίγκιπες μίλησαν για τη στιγμή που άκουσαν ότι η μητέρα τους πέθανε και περιέγραψαν πως ένιωθαν που συνόδευαν το φέρετρο στην κηδεία της, μια σκηνή που συγκλόνισε τον κόσμο.

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι ήταν συγκλονισμένος από την αγάπη του κόσμου για τη μητέρα του. “Όταν πέθανε υπήρχε μια τέτοια έξαψη συγκίνησης και αγάπης που ήταν σοκαριστικό. Ήταν όμορφο την ίδια στιγμή και εκπληκτικό τώρα που κοιτάζω πίσω. Ήταν εκπληκτικό που η μητέρα μας είχε τόσο μεγάλη επίδραση σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Όταν είσαι τόσο νέος και συμβαίνει κάτι τέτοιο σε σένα νομίζω ότι είναι καταγεγραμμένο στην καρδιά σου, το κεφάλι σου και μένει εκεί για πολύ πολύ καιρό. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα γίνει ευκολότερο να μιλάμε για τη μητέρα μας, αλλά 20 χρόνια φαίνεται ότι είναι μια καλή στιγμή να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους τη διαφορά που έκανε όχι μόνο στη βασιλική οικογένεια αλλά και στον κόσμο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε