Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Συναγερμός στη Disneyland στο Παρίσι! Εκκενώθηκε σταθμός τραίνου λόγω ύποπτου πακέτου! Ανοιχτό το πάρκο

Φωτο Twitter / @JBN
Φωτο Twitter / @JBN

– Ένα ύποπτο πακέτο που βρέθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό, κοντά στο πάρκο της Disneyland, στο Παρίσι, έχει προκαλέσει συναγερμό
– Στρατιώτες και αστυνομικοί με όπλα στα χέρια “κατέκλυσαν” το σημείο
– Εκκενώθηκε ο σιδηροδρομικός σταθμός με τη Γαλλία να μη λέει να… ησυχάσει μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο
– Το θεματικό πάρκο της Disney πάντως έχει και πάλι ανοίξει τις πόρτες του
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για μία ακόμη φορά η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Ένα ύποπτο πακέτο που βρέθηκε σε σταθμό του τραίνου κοντά στη Disneyland, στο Παρίσι, έχει προκαλέσει τεράστια κινητικότητα στις Αρχές.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως εκατοντάδες πάνοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν καταφθάσει στο θεματικό πάρκο της Disney, το οποίο βρίσκεται 20 μίλια ανατολικά του Παρισιού.

 

 

 

Ο Independent μεταδίδει πως το θεματικό πάρκο λειτουργεί και πάλι κανονικά, ενώ ο σταθμός του τραίνου στον οποίο βρέθηκε το ύποπτο αντικείμενο είναι ακόμη κλειστός.

Πριν λίγους μήνες μάλιστα, αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να μπει στη Disneyland έχοντας πάνω του δύο όπλα.

Πολλοί ήταν οι αυτόπτες μάρτυρες που έχουν γράψει μηνύματα κυρίως στο Twitter, περιγράφοντας μία χαοτική κατάσταση, που θύμιζε προετοιμασία για αντιμετώπιση ενός πιθανού τρομοκρατικού περιστατικού.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε