Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το σάντουιτς “φονιάς” των 8.000 θερμίδων!

Το σάντουιτς “φονιάς” των 8.000 θερμίδων!

Είναι το σάντουιτς που μπορεί να σε… στείλει αδιάβαστο και για αυτό οι υπεύθυνοι της παμπ υπόσχονται στους πελάτες τους να τους πληρώσουν το ταξί για το νοσοκομείο αν πάθουν καρδιακή προσβολή!

Η George Pub στο Stockton καυχιέται ότι σερβίρει το πιο παχυντικό σάντουιτς στη Βρετανία και αστειεύεται πως θα μπορούσε να προκαλέσει καρδιακή προσβολή στους πελάτες της!

Το σάντουιτς φτιάχνεται από κομμάτια κεμπάπ που τοποθετούνται ανάμεσα σε παναρισμένες φέτες κοτόπουλου που είναι καλυμμένες με τυρί και συνοδεύεται από πατάτες και σαλάτα. Όσοι το επιλέγουν υπογράφουν μια φόρμα που αναφέρει πως δεν θα μηνύσει την παμπ σε περίπτωση καρδιακής προσβολής.

Ο Craig Harker αστειεύτηκε πως η παμπ θα πληρώσει το ταξί για το νοσοκομείο για όποιον πάθει καρδιακή προσβολή μετά το σάντουιτς – βόμβα των 8.000 θερμίδων. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν προσπαθήσει αλλά χωρίς επιτυχία να το τελειώσουν.

Φωτογραφίες με τις αποτυχημένες τους προσπάθειες έχουν αναρτηθεί στη σελίδα της παμπ στο facebook, με τον Craig να τονίζει πως χρειάζεται μόνο 10 λεπτά για να το φτιάξουν και έτσι δεν χρειάζεται οι πελάτες να περιμένουν.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε