Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τραγωδία! Τη σκότωσε αεροπλάνο σε παραλία της Καραϊβικής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η δύναμη του αέρα από τους κινητήρες αεροπλάνου που απογειωνόταν από το διεθνές αεροδρόμιο Juliana, που βρίσκεται κοντά σε παραλία της Καραϊβικής, στοίχισε τη ζωή σε μια 57χρονη γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία.

Η άτυχη γυναίκα, που βρισκόταν στην παραλία Sint Maarten, παρακολουθούσε τα αεροπλάνα που πλησίαζαν για να προσγειωθούν στο κοντινό αεοδρόμιο. Αν και κρατιόταν από φράχτη, η δύναμη του αέρα των κινητήρων την ώθησε μακριά με αποτέλεσμα να προσγειωθεί άτσαλα και να χτυπήσει το κεφάλι της στις πέτρες.

Οι τουρίστες που επισκέπτονται την παραλία ανεβαίνουν συχνά στα βράχια για να παρακολουθήσουν την προσγείωση αεροπλάνων παρά τις προειδοποιήσεις επικινδυνότητας. Η 57χρονη πιστεύεται ότι βρισκόταν με την οικογένειά της όταν ένα Boeing απογειώθηκε για το Trinidad, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο τσιμέντο.

Υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο Sint Maarten Medical Center όπου πέθανε λίγο αργότερα. Ο επικεφαλής του τουρισμού στο νησί Sint Maarten, Rolando Brison, επιβεβαίωσε τον θάνατό της. “Ναι, η οικογένεια επιβεβαίωσε πως ήταν από τη Νέα Ζηλανδία. Γνώρισα την οικογένειά της το απόγευμα και μόλις συνειδητοποίησαν πως αυτό που έκαναν ήταν λάθος μετάνιωσαν για το ρίσκο που πήραν και κατέληξε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή επιθυμώ μόνο να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους αγαπημένους της ενώ συνεχίζουμε να διερευνούμε τι συνέβη πριν από λίγες ώρες”, υπογράμμισε μιλώντας στην NZ Herald.

Βίντεο από την περιοχή που έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά:

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε