Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Video σοκ: Άνοιξε πυρ μέσα σε κλαμπ! Πανικός στο Άρκανσας

Video σοκ: Άνοιξε πυρ μέσα σε κλαμπ! Πανικός στο Άρκανσας

Πανικός και τρόμος σε νυχτερινό κέντρο του Άρκανσας όπου άνδρας άνοιξε πυρ κατά ανυποψίαστων πολιτών. Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Η στιγμή των πυροβολισμών έχει καταγραφεί σε βίντεο και οι εικόνες σοκάρουν.

Ενώ το κλαμπ στο Λίτλ Ροκ του Άρκανσας ήταν γεμάτο και ο κόσμος διασκέδαζε, για άγνωστη, ακόμα, αιτία, άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί και ουρλιαχτά. Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, έχουν τραυματιστεί 28 άνθρωποι αλλά κανενός η ζωή δεν κινδυνεύει. Το νεότερο θύμα είναι 16 ετών και το μεγαλύτερο περίπου στα 25.

Δείτε το video με τη στιγμή των πυροβολισμών

Στο κλαμπ, το βράδυ της Παρασκευής όταν σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκονταν εκατοντάδες θαυμαστές του ράπερ Finese2Tymes. Ένας από τους παρευρισκόμενους, ο Darryl Rankin, έκανε live στο Facebook την ώρα που άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί.

Δείτε τα video

Μάρτυρες είπαν ότι ακούστηκαν τουλάχιστον 20 πυροβολισμοί. Στα video του Rankin φαίνονται τα ματωμένα ρούχα του ενώ ένας άνδρας ακούγεται να λέει πως δεν μπορεί να κινηθεί! Ο Michael Hibblen, διευθυντής ειδήσεων του τοπικού σταθμού KUAR δήλωσε πως πολλοί από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο κλαμπ άρχισαν να πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν!

Μοιραία, εκτιμάται πως κάποιοι από τους τραυματίες είναι εκείνοι που προσπάθησαν να διαφύγουν και είτε έσπασαν χέρια ή πόδια είτε χτύπησαν από τα τζάμια των παραθύρων.

Όλα δείχνουν πως το περιστατικό δεν συνδέεται με την τρομοκρατία αλλά ίσως να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες. Αξιοσημείωτο και το γεγονός πως ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν μέσα στον πανικό να διαφύγουν και μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει συλληφθεί για το αιματηρό περιστατικό!

Με πληροφορίες από rt.com και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε