Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκτέλεσαν πληρωμένους δολοφόνους με τα όπλα τους [vid]

Εκτέλεσαν πληρωμένους δολοφόνους με τα όπλα τους [vid]

Η αστυνομία άνοιξε ξανά την υπόθεση δολοφονίας δύο εκτελεστών που δολοφονήθηκαν με τα όπλα τους σε διαβόητη παμπ μετά από 10 χρόνια. Δεν είχαν βρει τους δράστες.

Η διπλή δολοφονία εκτελεστών είχε προκαλέσει σοκ στο Greater Manchester. Ακόμα και μετά από 10 χρόνια η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να εξιχνιάσει την εκτέλεση.

Δύο εκτελεστές δολοφονήθηκαν με τα όπλα τους όταν έκαναν έφοδο σε διαβόητη παμπ στο Salford και πυροβόλησαν τα θύματά τους.

Τους πήραν τα όπλα και τους σκότωσαν

Ο στόχος τους, που πυροβόλησαν 6 φορές, γλίτωσε. Τότε τους αφόπλισαν και τους εκτέλεσαν με τα όπλα τους.

Τα δύο μέλη συμμορίας, ο 20χρονος carlton Alveranga και ο 19χρονος Richard Austin, είχαν προσληφθεί για να σκοτώσουν έναν νεαρό που δεν γνώριζαν σε μια από τις πιο διαβόητες παμπ.

Ήταν σαν αρνιά που τους έστειλαν για σφαγή. Στιγμές αφότου μπήκαν στο Brass Handles, τους πήραν τα όπλα και τους σκότωσαν.

Βγήκαν αιμόφυρτοι από την παμπ, κατέρρεσαν και πέθαναν. Μετά το έγκλημα οι δράστες ξήλωσαν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που είχαν καταγράψει τη δολοφονία.

Κανένας από τους θαμώνες της διαβόητης παμπ στο Salford δεν μίλησε στην αστυνομία. Μέχρι και σήμερα δεν έχει συλληφθεί κανείς για τη δολοφονία τους. Οι αρχές πίστευαν στην αρχή ότι ήταν ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις