Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πιο ανέμελη οικογενειακή φωτογραφία Γουίλιαμ, Κέιτ, Τζορτζ και Σάρλοτ!

Η πιο ανέμελη οικογενειακή φωτογραφία Γουίλιαμ, Κέιτ, Τζορτζ και Σάρλοτ!

Μια νέα οικογενειακή φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τη Δούκισσα Κέιτ να χαλαρώνουν στον κήπο με τα δύο τους παιδιά πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσιγκτον.

Στην ανέμελη και ασπρόμαυρη οικογενειακή φωτογραφία ο Γούιλιαμ και η Κέιτ είναι ξαπλωμένοι στο γρασίδι κάτω από ένα δέντρο με τα δύο τους παιδιά να παίζουν και τον σκύλο τους Lupo να τρέχει. Η νέα φωτογραφία αναρτήθηκε στο Instagram και το Twitter με το σχόλιο να αναφέρει πως φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό GQ από τον φωτογράφο Jean Roy στο παλάτι τον Απρίλιο.

Στη συνέντευξή του στο GQ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναφέρθηκε στην αδικοχαμένη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997. “Θα ήθελα να είχα τις συμβουλές της. Θα ήθελα πολύ να είχε γνωρίσει την Catherine και να δει τα παιδιά να μεγαλώνουν. Με λυπεί που δεν θα τη γνωρίσουν ποτέ”, δήλωσε στο περιοδικό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο 34χρονος σήμερα πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε πως για την επικείμενη 20ή επέτειο από τον θάνατό της τον Αύγουστο είναι σε πολύ καλύτερη θέση από ό,τι ήταν εδώ και πολύ καιρό. “Μπορώ να μιλήσω για εκείνη περισσότερο ανοιχτά, πιο ειλικρινά και μπορώ να τη θυμάμαι καλύτερα και να μιλάω για εκείνη δημόσια καλύτερα. Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Εξακολουθώ να το βρίσκω δύσκολο γιατί τώρα γιατί τότε ήταν πολύ σκληρό. Επίσης δεν είναι σαν τη θλίψη των περισσότερων ανθρώπων επειδή όλοι γνωρίζουν για αυτό, όλοι γνωρίζουν την ιστορία, όλοι γνωρίζουν εκείνη. Είναι διαφορετική κατάσταση για τους περισσότερους ανθρώπους που χάνουν κάποιον που αγαπούν γιατί μπορούν είτε να το αποκρύψουν είτε να μοιραστούν την ιστορία τους”.

Μίλησε παράλληλα για τη σημασία της οικογένειάς του, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του χωρίς τη σταθερότητα της οικογένειας. “Η σταθερότητα στο σπίτι είναι πολύ σημαντική για μένα. Θέλω να αναθρέψω τα παιδιά μου σε ένα χαρούμενο, σταθερό και ασφαλή κόσμο και αυτό είναι σημαντικό και για τους δυο μας ως γονείς. Θέλω ο Τζορτζ να μεγαλώσει σε ένα πραγματικό, ζωντανό περιβάλλον. Δεν θέλω να μεγαλώσει πίσω από τα τείχη των παλατιών, πρέπει να είναι εκεί έξω. Τα μέσα ενημέρωσης το κάνουν πιο δύσκολο αλλά θα αγωνιστώ για να έχουν μια κανονική ζωή”.

Πηγή: Hellomagazine

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε