Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο κανίβαλος της Ιντιάνα: Έφαγε την καρδιά, τα πνευμόνια και τον εγκέφαλο της αρραβωνιαστικιάς του

Ο κανίβαλος της Ιντιάνα: Έφαγε την καρδιά, τα πνευμόνια και τον εγκέφαλο της αρραβωνιαστικιάς του

Η υπόθεση έχει αφήνει άφωνη την κοινωνία του Τζέφερσονβιλ στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Ένας άνδρας φέρεται να έσφαξε την αρραβωνιαστικιά του και μετά να κανιβάλισε το σώμα της, τρώγοντας την καρδιά, τα πνευμόνια και τον εγκέφαλό της!

Όλα έγιναν στις 03:00 τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου. Η άτυχη γυναίκα, Tammy Jo Blanton κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως έξω από το σπίτι της ήταν ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Joseph Oberhansley και προσπαθούσε να μπει μέσα, παρά τη θέληση της ίδιας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του θύματος και αφού μίλησαν με τον Oberhansley είπαν ότι δέχτηκε να φύγει χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα, ο άνδρας φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι της Blanton.

Όταν ένας συνάδελφός της κάλεσε την αστυνομία γιατί η Blanton δεν εμφανίστηκε στη δουλειά, οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της, βρήκαν το ακρωτηριασμό σώμα της κάτω από έναν μουσαμά, στο μπάνιο.

Η νεκροτομή έδειξε ότι η άτυχη 46χρονη γυναίκα πέθανε εξαιτίας πολλαπλών χτυπημάτων στο κεφάλι, το λαιμό και το σώμα της και πως κομμάτια της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου της, έλειπαν!

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, οι ερευνητές βρήκαν ένα πιάτο με κάτι που έμοιαζε με οστό από κρανίο και αίμα καθώς κι ένα ταψί πάνω στο οποίο ήταν ένα ζευγάρι λαβίδες με αίμα στις λαβές τους.

Όταν η αστυνομία πήγε να ανακρίνει τον Oberhansley, είδε αίμα στις αρθρώσεις των χεριών του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ομολόγησε ότι αφαίρεσε πολλά από τα όργανα της 46χρονης πρώην συντρόφου του και τα μαγείρεψε, ενώ κάποια μέρη του σώματός της τα έφαγε ωμά!

Ο Oberhansley είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία το 2000 και για απόπειρα φόνου κατά της πρώην συντρόφου του, της 17χρονης Sabrina Elder. Είχε επίσης πυροβολήσει τη μητέρα του στην πλάτη και το μπράτσο καθώς εκείνη προσπαθούσε να προστατεύσει τη 17χρονη σύμφωνα με το AP! Στη συνέχεια έβαλε το όπλο στο πηγούνι του και πυροβόλησε. Η σφαίρα πέρασε από το λοβό του και του δημιούργησε βλάβη στον εγκέφαλο.

Πηγή: International Business Times

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον σκότωσε κι έφαγε την καρδιά του με μαχαίρι και πιρούνι!

Ένοχος ο κανίβαλος αστυνομικός που ήθελε να φάει γυναίκες

Ο κανίβαλος αστυνομικός που έχει σοκάρει τη Νέα Υόρκη – Απίστευτοι διάλογοι!

Κανιβαλισμός on camera – Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα – Εικόνες που σοκάρουν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε