Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέο χτύπημα στην Τρίπολη – 18 στρατιώτες νεκροί

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ένα σύννεφο μαύρου καπνού έχει καλύψει τον ήλιο που πάει να ανατείλει στην Πρωτεύουσα της Λιβύης

Χαράματα ακούστηκε μια εκκωφαντική έκρηξη, σχεδόν όπως και χθες η καρδιά της Πρωτεύουσας Τρίπολης δέχθηκε χτύπημα πιθανότατα από πυραύλους.
” Ακούσαμε μια ακόμα έκρηξη, μόλις τώρα. Βλέπουμε να υψώνεται καπνός. Υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν βγεί στις ταράτσες των κτηρίων. Μάλλον πρόκειται για μία περιοχή με στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κοντά στη σχολή των μηχανικών, στην περιοχή Ταούρα “, δήλωσε ένας κάτοικος, αποφεύγοντας όμως, να αναφέρει το όνομά του.
Πριν λίγη ώρα οι καθεστωτικές δυνάμεις μετέφεραν δημοσιογράφους σε νοσοκομείο της Τρίπολης, για να δουν τα απανθρακωμένα πτώματα, 18 μελών του στρατιωτικού προσωπικού της χώρας αλλά και πολιτών, που όπως υποστηρίζουν αποτελούν τα θύματα της επίθεσης με μαχητικά και πυραύλους, που εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της νύχτας η συμμαχία των δυτικών κρατών που έχει αναλάβει στρατιωτική δράση στη Λιβύη.
Τα αεροπλάνα των στρατιωτικών δυνάμεων των δυτικών χωρών επιτέθηκαν για 5η συνεχόμενη νύχτα, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχουν επιτύχει να εμποδίσουν τα τεθωρακισμένα του στρατού του Καντάφι, να περικυκλώσουν τα προπύργια των ανταρτών, ή να εκτοπίσουν τα στρατεύματά του από στρατηγικούς κόμβους στην ανατολική Λιβύη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε