Κόσμος

Πορτογαλία: Πλοίο έπεσε σε βράχια – Σώοι οι επιβαίνοντες

Παραλίγο η εκδρομή να καταλήξει σε τραγωδία... Ένα ferry boat με 70 επιβαίνοντες "έπεσε"σε βράχια στα νησιά των Αζορών στην Πορτογαλία. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις λιμενικές Αρχές, οι οποίες απομάκρυναν με βάρκες τους πολίτες ενώ το πλοίο ρυμουλκήθηκε στη στεριά.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, το πλοίο χτύπησε στα βράχια λόγω των ισχυρών κυμάτων από την κακοκαιρία που επικρατεί στην περιοχή. Κάτι το οποίο φαίνεται και στα βίντεο από το σημείο, καθώς τα κύματα είναι τεράστια και χτυπούν με απίστευτη αγριότητα το πλοίο.

Από την πρόσκρουση προκλήθηκε μεγάλο ρήγμα με αποτέλεσμα νερά να εισρέουν στο πλοίο όπως ανέφεραν μέλη των σωστικών συνεργείων που έσπευσαν στο σημείο.

Δείτε τα απίστευτα βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κομισιόν προς Τουρκία: Μπορεί να αποκλειστεί μια τρίτη χώρα από την ευρωάμυνα αν απειλεί κράτος-μέλος
«Η συμμετοχή μιας τρίτης χώρας μπορεί να αποκλειστεί, αν η εν λόγω τρίτη χώρα θέτει άμεση απειλή στην άμυνα ή την ασφάλεια ενός κράτους-μέλους της ΕΕ ή σε ολόκληρη την ΕΕ»
Τουρκικές Φρεγάτες 6
Ο βασιλιάς Κάρολος τονίζει πως ο Καναδάς θα παραμείνει «ελεύθερος» και «δυνατός» – Η έμμεση αναφορά στις επεκτατικές βλέψεις Τραμπ
Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έκανε άμεση αναφορά στον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος οραματίζεται τη μετατροπή του Καναδά στην 51η πολιτεία των ΗΠΑ
Ο βασιλιάς Κάρολος ανοίγει το 45ο κοινοβούλιο του Καναδά εκφωνώντας την ομιλία του από το θρόνο κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στον Καναδά