Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Σοκαριστικές εικόνες! Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μπροστά στην κόρη της [vid]

Σοκαριστικές εικόνες! Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μπροστά στην κόρη της [vid]

Η διαμάχη στον δρόμο ανάμεσα σε δύο γυναίκες οδήγησε στον τραγικό θάνατο της 39χρονης Raquel Melo Motta. Τη μαχαίρωσε άλλη οδηγός μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που γυναίκα οδηγός μαχαιρώνει τη Raquel Melo Motta μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της.

Οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν στον δρόμο και βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους. Στη διάρκεια του τσακωμού τους, η Raquel Melo Motta μαχαιρώθηκε 3 φορές στο στήθος από την Islay Cristina Pereira de Sousa. Δέχτηκε επίθεση ενώ η κόρη της βρισκόταν στο αυτοκίνητο.

Το βίντεο δείχνει την Pereira de Sousa να πλησιάζει τη Melo Motta αφού σταμάτησε το αυτοκίνητό της στην πόλη της Βραζιλίας Macae. Φαίνεται να της επιτίθεται κρατώντας μια λεπίδα στο δεξί της χέρι πριν αρχίσει να γδέρνει το αυτοκίνητό της.

Η Melo Motta φαίνεται αμέσως να αντιδρά. Τη χτυπά και την πιάνει από τα μαλλιά. Φαίνεται στιγμές αργότερα να οπισθοχωρεί κρατώντας το στήθος της. Μπαίνει στο αυτοκίνητό της και φαίνεται να απομακρύνεται.

Κατέρρευσε στο τιμόνι

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε στο τιμόνι και πέθανε με το που έφτασε στο νοσοκομείο. Ο σύζυγός της είπε σε τοπικό σταθμό ότι η δολοφόνος την κυνήγησε μετά από καβγά που ξεκίνησε όταν προσπάθησε να περάσει με κόκκινο.

“Το φανάρι ήταν κόκκινο και ήθελε να περάσει. Απείλησε να χτυπήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Η Raquel κατέβασε το παράθυρο και τη ρώτησε αν είναι τρελή. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο της γυναίκας μου”.

Η Islay Cristina Pereira φαίνεται να μη γνωρίζει το τραγικό τέλος της 39χρονης. Φαίνεται να φεύγει από το σημείο με τη βοήθεια ενός άντρα αφού μάζεψε τα πράγματα που έπεσαν από την τσάντα της. Η Raquel μαχαιρώθηκε τρεις φορές στο στήθος με στιλέτο. Το ένα απο τα χτυπήματα τη βρήκε στην καρδιά.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για τον εντοπισμό της Islay Cristina Pereira πριν παραδοθεί τρεις μέρες μετά τον φονικό καβγά. Είπε στους αστυνομικούς ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα και κρατείται για ανθρωποκτονία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις